آئودی‌‌ سبک‌‌تر از همیشه

آئودی اعلام کرد با به کار گیری قطعات ساخته شده از فیبر کربن، وزن خودروهای خود را کاهش خواهد داد.
کد خبر: ۷۳۴۶۱۳
| |
4950 بازدید
آئودی اعلام کرد با به کار گیری قطعات ساخته شده از فیبر کربن، وزن خودروهای خود را کاهش خواهد داد. 

به گزارش کار‌اند‌درایو، آئودی اعلام کرده است نسخه‌های سبک و «کربنی» شاسی‌بلندهای جدیدش، به نام‌های «آر اس 4 آوانت» و «آر اس 5 کوپه» به زودی عرضه خواهند شد. 

آئودی‌‌ سبک‌‌تر از همیشه
این کاهش وزن حاصل استفاده گسترده از قطعاتی است که از فیبر تقویت شده کربن (سی‌اف‌آر‌پی) ساخته شده‌اند. طبق ادعای آئودی، این‌ قطعه‌های کربنی دقیقاً مشابه قطعاتی است که در محصولات مسابقه‌ای آئودی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به لطف قطعات کربنی، 80 کیلوگرم از وزن «آر اس 5 کوپه» کاسته خواهد شد. سقف، اسپویلر یا براگیر عقب، دیفیوزر و پوشش آینه‌های بغل در این خودرو با قطعات جدید جایگزین شده‌اند. در مدل «آر اس 4 آوانت» نیز جز سقف و اسپویلر، سایر موارد جایگزین شده‌اند تا 60 کیلوگرم از وزن نهایی خودرو کم شود.

منبع: دنیای اقتصاد

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت