میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قتل خواهر زن سابق در یک اقدام جنون آمیز

کد خبر: ۷۰۶۶۵۶
| |
4367 بازدید
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از  اقدام جنون آمیز مرد ایلامی برای بازگرداندن زن سابقش که با قتل همراه شد خبر داد.

به گزارش مردم سالاری، فرمانده انتظامی شهرستان ایلام گفت: مرد ایلامی در اقدامی جنون آمیز ، خواهر همسر سابق خود را کشت.

وی افزود: قاتل بعد از اینکه با استفاده از اسلحه شکاری خواهر زن سابق خود را به قتل رساند از محل قتل متواری شده بود که در کمتر از ۲ ساعت دستگیر شد.

گفتنی است ساعت ۱۱:۴۰ قبل از ظهر دیروز وقوع یک فقره تیراندازی منجر به قتل به پلیس گزارش داده شد که بلافاصله اکیپی از مأموران کلانتری ۱۱ و پلیس آگاهی در محل حادثه حاضر شدند.

بررسی های اولیه پلیس مشخص کرد مردی که در یکسال گذشته به علت اختلافات خانوادگی زنش را طلاق داده بود حال قصد داشت به زور اسلحه همسر سابقش را راضی به زندگی مجدد با خود نماید که این اقدام جنون آمیز با مرگ خواهر همسر سابقش همراه شد .

متهم به قتل که از جواب رد همسر سابقش به خشم آمده بود به وسیله اسلحه شکاری اقدام به تیراندازی کرد که در این بین خواهر زن سابقش به علت اصابت گلوله جان باخت.

قاتل که از محل متواری شده با تلاش ماموران در کمتر از ۲ ساعت در شهرستان بدره دستگیر شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت