بازتاب

خطرمحرومیت بزرگ ایران با خودداری استقلالی ها ازپرواز به عمان

مسئولان و مربیان تیم فوتبال استقلال خوزستان از تصمیم بازیکنان شان اظهار بی اطلاعی کرده و معتقدند نرفتن به فرودگاه کار اشتباهی بوده است.در صورت کناره‌گیری این تیم از بازی، محرومیت کنفدراسیون فوتبال آسیا شامل حال فوتبال باشگاهی ایران خواهد شد.
کد خبر: ۶۹۵۸۶۲
| |
5585 بازدید
با نرفتن بازیکنان استقلال خوزستان برای بازی با الهلال به فرودگاه فوتبال باشگاهی ایران در خطر محرومیت قرار گرفت.

به‌ گزارش ‌تابناک ورزشی، کاروان تیم استقلال خوزستان برای بازی با الهلال عربستان قرار بود ظهر امروز (شنبه) به تهران آمده و سپس ایران را به مقصد عمان ترک کند، اما بازیکنان این تیم با تصمیم خود و پیش از این  که اعلام کنند به فرودگاه نیامدند تا این سفر لغو شود.

این‌ در حالی است که مسئولان و مربیان تیم فوتبال استقلال خوزستان از تصمیم بازیکنانشان اظهار بی اطلاعی کرده و معتقدند نرفتن به فرودگاه کار اشتباهی بوده است.

استقلال خوزستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ساعت ۲۰:۳۰ سه‌شنبه دوم خرداد باید رو در روی الهلال عربستان قرار گیرد و در صورت کناره‌گیری این بازی محرومیت کنفدراسیون فوتبال آسیا شامل حال فوتبال باشگاهی ایران خواهد شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی