صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حشد شعبی کنترل شهر باستانی الحضر را به پلیس محلی واگذار کرد

یک مقام ارتش عراق امروز (یکشنبه) از آغاز عملیات خود از سه محور برای تامین خطوط دفاعی خود در شمال شهر الحضر خبر دادند،‌ در حالی که شهر باستانی الحضر را به فرماندهی پلیس استان تحویل داده‌اند.
کد خبر: ۶۸۹۷۷۲
| |
2833 بازدید

یک مقام ارتش عراق امروز (یکشنبه) از آغاز عملیات خود از سه محور برای تامین خطوط دفاعی خود در شمال شهر الحضر خبر دادند،‌ در حالی که شهر باستانی الحضر را به فرماندهی پلیس استان تحویل داده‌اند.

به گزارش ایسنا، این مقام ارتش عراق تصریح کرد، نیروهای حشد شعبی مسئولیت امنیتی شهر باستانی الحضر در غرب موصل را در کمتر از یک هفته بعد از آزادسازی به فرماندهی پلیس استان تحویل دادند.

جبار حسن، افسر ارتش عراق گفت: نیروهای حشد از این شهر باستانی عقب‌نشینی کرده و در اطراف آن مستقر شده‌اند تا آن را در برابر حملات تروریستی امن کنند. نیروهای پلیس در حال حاضر امنیت شهر و نظارت بر آثار باستانی این شهر را برعهده دارند.

نیروهای حشد شعبی امروز نیز عملیاتی را از روستای الحجف از سه محور برای تامین خطوط دفاعی خود در شمال غرب شهر الحضر آغاز کردند.

نیروهای حشد شعبی عملیات خود را در تکمیل عملیات "محمد رسول الله" برای آزادسازی روستاهای شمال غرب الحضر آغاز کرده‌اند.

عبدالامیر یارالله، فرمانده عملیات "نینوا می‌آییم" نیز اعلام کرد، یگان‌های حشد شعبی مجموعه روستاهایی را در غرب موصل آزاد کردند. این روستاها شامل تومیت، بونت المشیرفه، ام الشتان در غرب تل عبطه هستند که پرچم عراق را هم بر فراز ساختمان‌های این روستاها به اهتزاز درآوردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار