شکایت سه نامزد انتخاباتی از اولین مناظره تلویزیونی

کد خبر: ۶۸۹۶۵۳
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶ 30 April 2017
|
14075 بازدید
رئیس کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری از ارسال شکایت سه نامزد انتخاباتی از اولین مناظره تلویزیونی خبر داد.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، احسان قاضی‌زاده‌هاشمی، رئیس کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه شب گذشته زمان اعتراض نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نسبت به برگزاری مناظره به پایان رسیده است، گفت: سه نفر از نامزدها نسبت به برگزاری مناظره به کمیسیون شکایت کرده‌اند.

وی با تاکید براینکه سعی می‌کنیم جمع‌بندی خود را نسبت به این موضوع در اسرع وقت اعلام کنیم، افزود: کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری تا قبل از روز جمعه و برگزاری مناظره دوم نظر خود را اعلام خواهد کرد.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: در صورت وارد بودن اعتراضات نامزدها می‌توانند سخنان و پاسخ‌هایشان را به صورت ضبط شده ارائه کنند.
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت