صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال بازگشت زودهنگام پدیده ال‌نینو

کد خبر: ۶۸۹۶۲۲
| |
13542 بازدید

سازمان جهانی هواشناسی (WMO) اعلام کرد: حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد این احتمال وجود دارد که پدیده جدید ال‌نینو پیش از پایان سال ۲۰۱۷ میلادی رخ دهد.

به گزارش ایسنا، پدیده ال‌نینو اگرچه از نوسانات طبیعی در دمای اقیانوس بوجود می‌آید اما تاثیرات جهانی به همراه دارد و به جاری شدن سیل، خشکسالی و گرمای هوا منجر می‌شود. همچنین این نوسانات پدیده‌های جوی شدید را که به دلیل تداوم گرمای جهانی و در نتیجه تغییرات اقلیمی ناشی از فعالیت بشر اتفاق می‌افتند، تقویت می‌کند.

کارشناسان سازمان جهانی هواشناسی با تاکید بر اینکه حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد احتمال دارد که قبل از اتمام سال جاری میلادی با پدیده جدید ال‌نینو روبرو شویم اظهار داشتند: غیرمعمول است که پدیده ال‌نینو به این سرعت بازگردد و به طور طبیعی انتظار می‌رود که فاصله طولانی‌تری قبل از وقوع مجدد آن وجود داشته باشد.

کارشناسان علوم جوی همچنین افزودند: پیش بینی انجام گرفته زودهنگام است و بر اساس مشاهدات، مدل‌های اقلیمی و روندهای سابق بدست آمده است.

به گزارش گاردین، به گفته کارشناسان در حال حاضر احتمال می‌رود که پدیده ال‌نینو خفیف باشد اما در چند ماه آینده می‌توان به طور واضح‌تری در مورد شدت آن اظهارنظر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟