بازدید 2033

نگاه معاون‌روحانی به نامزدی«زنان»در انتخابات ریاست‌جمهوری

مولاوردی: وقتی‌ معیارهای‌شایسته‌گزینی نباشد هرکسی به خودش اجازه‌ثبت‌نام درانتخابات را می‌دهد
کد خبر: ۶۸۵۰۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸ 15 April 2017
معاون رئیس‌جمهور گفت: امیدوارم تا پایان زمان ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم مراجعه به ستاد انتخابات کشور برای اعلام داوطلبی در حدی باشد تا این پیام را به جامعه زنان بدهد که می توانند خودشان را در معرض انتخاب عمومی در این سطح بگذارند.

شهیندخت مولاوردی در گفتگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سئوال که تاکنون ثبت نام زنان در انتخابات ریاست جمهوری حدود 6 درصد آمار کل ثبت نامی ها بوده،براساس این آمار آیا مي توان گفت زنان ایرانی به خودباوری رسیده اند که می توانند در سطح ریاست جمهوری وارد صحنه اجرایی کشور شوند يا تنها شوي تبليغاتي است، گفت: عدم اعتماد به نفس و باور زنان به توانمندی های شان می تواند متأثر از عدم باور عمومی به صلاحیت ها و شایستگی های زنان باشد.

وی افزود: امیدوارم تا پایان زمان ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم مراجعه به ستاد انتخابات کشور برای اعلام داوطلبی در حدی باشد تا این پیام را به جامعه زنان بدهد که می‌توانند خودشان را در معرض انتخاب عمومی در این سطح بگذارند.

معاون رئیس جمهور در پاسخ به این سئوال که سیاست های کلی انتخابات ابلاغ شد و شورای نگهبان در حال تعیین معیارهای رجل سیاسی و مذهبی است، حضور زنان در انتخابات ریاست جمهوری چقدر می تواند این پیام را بدهد که جزء رجل سیاسی و مذهبی تعریف بشوند؟ اظهار کرد: بررسی های ما نشان داده که شورای نگهبان هنوز تفسیری ارائه نکرده که نفیا و اثباتا زنان رجل سیاسی و مذهبی محسوب می شوند یا نمی شوند.

وی افزود: در دوره های قبلی هم که خانم هایی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند هیچ وقت اعلام نشد به دلیل زن بودن ردصلاحیت شدند، در واقع مثل خیلی از آقایانی که ردصلاحیت می شوند چون واجد شرایط لازم برای حضور در مرحله نهایی کاندیداتوری نیستند، خانم ها هم این وضعیت را داشتند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری دولت یازدهم یادآور شد: اخیرا سیاست های کلی انتخابات را مرور می کردم در جزء 5 بند 10 این سیاست ها به تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان در راستای تحقق ارتقای شایسته گزینی اشاره شده است اما 6 ماه از ابلاغ سیاست های کلی انتخابات گذشت و معیارهای لازم تدوین و اعلام نشده است که نتیجه اش همین وضعیتی می شود که هر کسی با هر شرایطی به خودش اجازه می دهد برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری اقدام کند و خودش را مناسب برای احراز عالی ترین پست اجرایی در کشور بداند که البته بیشتر آقایان نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.

وی در پاسخ به این سئوال که انتظار داشتید خانم ها چند درصد ثبت نامی های انتخابات ریاست جمهوری باشند؟ گفت: باید تا پایان منتظر ماند و دید به چند درصد می رسد.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید درباره چرایی پرهیز شخصیت های سیاسی زن برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: شاید بیایند حالا منتظر هستیم انشاءالله که بیایند. 
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان