حمله موشکی غافلگیرانه آمریکا به سوریه
منابع خبری غربی ساعتی پیش از حمله موشکی غافلگیرانه آمریکا به پایگاهی هوایی در نزدیکی استان حمص سوریه خبر دادند.به گزارش ایرنا، این حمله به بهانه حادثه شیمیایی روز سه شنبه استان «ادلب» صورت گرفته که موتور تبلیغاتی و رسانه ای غرب انگشت اتهام آن را در روز های گذشته به سمت دولت سوریه نشانه رفته است.
تارنمای خبری شبکه «ان.بی.سی» در این خصوص اعلام کرد که آمریکا شامگاه پنجشنبه به وقت محلی 59 موشک «تاماهاک» را به سمت سوریه شلیک کرده است.
«ان.بی.سی» به نقل از یک مقام دیگر ادعا کرد که روسیه پیش از دستور حمله در جریان آن قرار گرفته بوده است.
خبر حمله موشکی آمریکا به سوریه درحالی منتشر می شود که جلسه روز پنجشنبه (به وقت محلی) شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی حادثه شیمیایی ادلب ساعتی پیش بدون رای گیری درباره پیش نویس قطعنامه های پیشنهادی پایان یافته بود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





