بازدید 4531
بسته خبرهای انتخاباتی تابناک؛

واکنش آشنا به کاندیداتوری رئیسی/آخرین اخبار ستاد روحانی/ سخنرانی 14 نامزد جمنا در مجمع دوم

انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت ماه سال آتی برگزار خواهد شد. در فاصله کمتر از 3 ماه مانده به انتخابات می توانید در بسته خبری انتخاباتی «تابناک»؛ آخرین و مهمترین خبرهای انتخاباتی را بخوانید.
کد خبر: ۶۷۶۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۵ 13 March 2017
به گزارش «تابناک»، با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میاندوره ای مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در برخی حوزه ها ممکن است برخی خبرهای مهم انتخاباتی لا به لای اخبار روز گم شود و به اندازه کافی تاثیرگذار نباشد. در بسته خبرهای انتخاباتی گزیده تازه ترین و مهمترین اخبار این رویداد بزرگ منتشر می شود.


واکنش مشاور روحانی به احتمال کاندیداتوری رئیسی

حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور و رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری به احتمال کاندیداتوری حجت‌الاسلام رئیسی در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری واکنش نشان داد.
آشنا در صفحه اجتماعی خود نوشت: شایسته نیست احترام آستان قدس رضوی را به کارزار سخت و تلخ انتخابات بکشانیم. مصلحت نیست قاضی را در معرض قضاوت عمومی قرار دهیم. از گذشته درس عبرت بگیریم.

نگرانی‌های انتخاباتی آیت‌الله هاشمی و ناهار روز آخر

برادر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درباره دیدار بدون برنامه و ناهار روز آخر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به همراه وزیر بهداشت توضیحاتی داد.
محمد هاشمی رفسنجانی در بخشی از گفت‌وگوی نوروزی خود با خبرآنلاین درباره موضوع آخرین جلسه‌ای که قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت دولت روحانی با آیت‌الله هاشمی برگزار می کند، اظهار کرد: ایشان درباره بیمه صحبت کردند، چون آقای قاضی زاده هاشمی به دنبال یکسان کردن بیمه‌ها بودند و آیت‌الله هاشمی نیز نسبت به بیمه مردم و موضوع تامین اجتماعی بسیار حساس بودند. تقویت بیمه و تامین اجتماعی از خواسته های آقای هاشمی بود و در زمان خودشان تعداد زیادی از افراد بیمه شدند.
وی درباره شایعه مشورت برای کاندیداتوری انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده ازسوی وزیر بهداشت نیز گفت: من چینین چیزی نشنیدم و تصور نمی‌کنم چنین باشد، چون نظر آقای هاشمی، کاندیداتوری و حمایت از آقای روحانی بود.
محمد هاشمی ادامه داد: البته پیرامون این که شایعه شده بود شورای نگهبان صلاحیت آقای روحانی را تایید نمی کند، حرف ها و نگرانی هایی بود  و داشتند اما درباره اینکه در شرایط عادی فرد دیگری کاندیدا نشود، ایشان صراحتا نظرشان را اعلام کرده بودند و گفته بودند باید از آقای روحانی حمایت کنیم.
وی تصریح کرد:‌ ممکن است اگر حرفی بوده هم منظور این بوده باشد که در مناظره‌ها روحانی را تنها نگذاریم. چون اصولگرایان چند کاندیدا می‌آورند تا به آقای روحانی حمله کنند. گفته می شد از این طرف هم چند نفر ثبت نام کنند تا از این فرصت تبلیغات صداوسیما استفاده کنند و پاسخ حملاتی که به آقای روحانی می شود را بدهند و سپس کنار بروند. ممکن است چنین حرفی باشد اما اینکه به عنوان کاندیدایی که در عرصه بماند و رقیبی برای آقای روحانی باشد، ممکن نیست چون اقای هاشمی رسما نظرشان را اعلام کرده بودند که باید از آقای روحانی حمایت کرد.

احمدی نژاد به اقدام انتحاری روی آورده است

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به فعالیت های سیاسی و انتخاباتی اخیر احمدی نژاد گفت: او با اقدامات انتحاری می خواهد خود را اثبات کند.
محمد کیانوش راد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه نفس کنش سیاسی احمدی نژاد مثبت است، اظهار کرد: همین که وی دیدگاه های تازه خود را مطرح کرده و بقایی و مشایی هم می گویند که با اصولگرایان فرق دارند، خوب است، زیرا در فضای سیاسی هر چه مواضع صریح تر و روشن تر مطرح شوند مردم بهتر می توانند دست به انتخاب بزنند.
وی در ادامه افزود: احمدی نژاد در موقعیتی قرار گرفته که ناگزیر است برای جلب توجه مردم به خود دست به اقدام انتحاری بزند و خود را اثبات کند. در حالی که به روشنی مشخص است که این سخنان و نامه های وی بازخورد مثبتی ندارد. نوع بیان احمدی نژاد و مشایی همراه با تهدید ضمنی و گاه صریح جبهه اصولگرایان است. هنگامی که مساله داشتن پرونده بقایی و مشایی مطرح می شود، مشایی می گوید چه کسی در این کشور پرونده ندارد؟ خطاب مشایی در واقع به کسانی از دورن جبهه اصولگرایان است. در واقع این تهدیدی است که به متحدین و حامیان سابق خود مطرح می کنند.


اصلاح‌طلبان چگونه درباره روحانی به اجماع رسیدند؟

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را درباره نحوه اعلام حمایت از روحانی در جلسه شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان بیان کرد.
محمود صادقی در گفت‌وگو با ایسنا درباره دلایل به اجماع رسیدن مجدد گروه‌های اصلاح طلب در حمایت از روحانی اظهار کرد: پیرو بحث هایی که در جلسات قبلی شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان مطرح شده بود، در جلسه شب گذشته نیز مباحثی مطرح و دیدگاه های مختلف ارائه شد. بعضی از اعضا بر عملکرد مطلوب دولت روحانی به ویژه در حوزه هایی مانند سیاست خارجی، توافق هسته ای و برجام به دلیل اهمیت این موضوعات و نیز ثبات در اقتصاد، کاهش نرخ تورم و رشدی که در برخی حوزه ها بخصوص در کشاورزی اتفاق افتاده بود، تاکید داشتند.
وی افزود: در عین حال برخی از اعضا خیلی صریح و جدی نقدهای خود را به آقای روحانی مطرح کردند، یکی از انتقادها این بود که در تیم اقتصادی ایشان هماهنگی مطلوبی وجود نداشته و مباحثی مانند میانگین سنی کابینه مطرح است لذا لزوم تحول در دور بعدی، جوان گرا شدن، با نشاط تر شدن تیم دولت و موضوعاتی مانند اشتغال و معیشت نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه سه گزینه نسبت به اعلام حمایت از آقای روحانی مطرح شد، اظهار کرد: یکی از گزینه ها این بود که اعلام نظر به دیدار کل اعضای شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان با روحانی موکول شود و براساس صحبت ها و قول و قرارهایی که گذاشته می شود اعلام حمایت صورت گیرد.
رئیس دوره ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصریح کرد: گزینه دیگر این بود که اعلام حمایت از ایشان تا زمان ثبت نام کاندیداها به تعویق افتد و گزینه سوم هم این بود که پس از جلسه رأی گیری شده و براساس آن اعلام حمایت صورت گیرد.
صادقی در ادامه بیان کرد: به هر حال گفت‌وگوهایی انجام شد و بعد از بیان نظرات مختلف آقای شریعتمداری که رئیس ستاد آقای روحانی است نیز در جلسه حضور داشت، نقدها را شنیده و پاسخ های خیلی هوشمندانه و اقناعی را مطرح کرد.
این عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: یکی از دلایل عمده این مساله، این بود که دولت روحانی توانسته با همه محدودیت هایی که وجود داشته بر چالش های اصلی جامعه که به دنبال بحران هایی که در دولت قبل در کشور ایجاد شده بود، فائق آمده و این امیدواری وجود دارد که در دور بعدی روحانی مشکلاتی که وجود دارد، این مشکلات به حداقل کاهش پیدا کند و انتظار جامعه برآورده شود.

واکنش بادامچیان به خبر دیدار موتلفه‌ای‌ها با مصباح

اسدالله بادامچیان نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در واکنش به انتشار خبر دیدار جمعی از اعضای حزب موتلفه اسلامی با آیت الله مصباحیزدی گفت: ما این دیدار را در تاریخ شنبه۳۰/۱۱/۹۵ داشته‌ایم اما موتلفه اسلامی در دیدار با مراجع معظم و بزرگان، انتشار اخبار دیدار را به عهده دفتر آن بزرگواران واگذار می‌کند.

لاریجانی:ورود در بحث‌های انتخاباتی را اولویت نمی‌دانم

علی لاریجانی  در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سؤالی در خصوص فعالیت‌های انتخاباتی‌اش گفت: جلساتی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری نداریم چون برداشت من این است که مسائل کشور بخصوص در حوزه اقتصاد پیچیده شده است. بنده از بعد از نماز صبح که به مجلس می‌آیم تا آخر شب مشغول کارهای مجلس هستم؛ فرصت نمی‌کنم و اولویت خود هم نمی‌دانم.
وی تصریح کرد: به عنوان رئیس مجلس، مصلحت نمی‌دانم به کارهای انتخاباتی ورود کنم؛ البته به من خبری هم ندادند؛ باید تشکر کنم که به من خبری ندادند.

سخنرانی همه ۱۴کاندیدای جمنا در مجمع دوم

 محمدباقر ذوالقدر روز دوشنبه در نخستین نشست هماهنگی ستادهای استانی و اقشار این جبهه که در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شد با بیان این که انتخابات ریاست‌جمهوری موضوعی راهبردی است، افزود: تمرکز ما بر این است که با سعی و تلاش فراوانی که صورت می‌گیرد، انتخاب درستی انجام شود تا دولتی که در طراز انقلاب، مردمی و کارآمد است روی کار آید و مشکلات کشور حل شود.
وی به اولین مجمع ملی جبهه مردمی نیروی‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: نشست مجمع ملی، نشست خوبی بود و نزدیک به سه هزار نفر در آن شرکت کردند که هفت تصمیم مهم در آن اتخاذ شد.
رییس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: با تصمیم مجمع اول، شورای مرکزی جبهه مردمی که عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری است، تعیین و جلسات شورا به‌ طور منظم هفته‌ای یک‌ بار برگزار می‌شود و تاکنون نیز 3 جلسه تشکیل شده است.
ذوالقدر درباره تصمیم‌گیری‌های اتخاذ شده در این مجمع گفت: هیات‌رییسه، هیات نظارت و هیات اجرایی شورای مرکزی مشخص شدند.
وی ادامه داد: هشت نفر به عنوان هیات رییسه انتخاب شدند که ریاست شورای مرکزی و مجمع ملی را بر عهده دارند؛ همچنین هیات نظارت نیز که مسئول رسیدگی به شکایات و نظارت داخلی بر عملکرد جبهه مردمی نیروهای انقلاب است، تشکیل شده و هیات اجرایی نیز که ستاد جبهه مردمی است، تعیین و اعضای آن در شورای مرکزی مشخص شدند.
رییس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: کار اساسی و نقطه عطف ما تا قبل از انتخابات، برگزاری مجمع ملی دوم است که 17 فروردین 96 برگزار خواهد شد.
ذوالقدر درمورد دو دستور کار مجمع دومی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نیز اظهارداشت: تصویب نهایی اساسنامه جبهه مردمی که در آن ارکان و ساز و کار جبهه مردمی مشخص شده، دستور کار اول بوده و بحث دوم نیز تعیین پنج نامزدی است که باید وارد رقابت شوند و از بین آنها یک نفر انتخاب شود.
ذوالقدر با با تاکید بر این که قرار بود بین مجمع ملی اول و دوم با 20 نفر انتخاب شوند، مذاکراتی انجام شود، تصریح کرد: این کار انجام می‌شود و با تعداد زیادی از این افراد صحبت شده و چند نفر باقی مانده نیز تا آخر این هفته نهایی خواهد شد و آماده می‌شویم که در مجمع دوم از بین این افراد 5 نفر انتخاب شوند. 

آخرین اخبار از ستاد انتخاباتی روحانی

ستاد تبلیغاتی حسن روحانی برای حمایت از کاندیداتوری وی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 تشکیل شده است و همان طور که پیش از این در اخبار و فضای مجازی مطرح شده بود محمد شریعتمداری به عنوان رئیس ستاد انتخابات حسن روحانی، اشرف بروجردی به عنوان رئیس کمیته زنان  و علی جنتی نیز به عنوان رئیس کمیته اطلاع‌رسانی این ستاد  انتخاب شده‌اند.
 این ستاد تا زمان قانونی تبلیغات هیچ فعالیت تبلیغاتی نخواهد داشت و اعضا، تنها بسترهای لازم برای فعالیت در زمان مقرر را مهیا می‌کنند.
محمدرضا عارف شب گذشته در نشست خبری پس از جلسه فوق‌العاده شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان خاطر نشان کرد که در استان تهران اصلاح‌طلبان و حامیان روحانی یک ستاد مرکزی واحد را تشکیل خواهند داد که به جز روئسای کمیته های مختلف، اعضای شورای عالی اصلاح‌طلبان و نمایندگانی از فراکسیون امید نیز در آن حضور داشته و در آن به فعالیت خواهند پرداخت



تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار