صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بخشی از نرم‌افزارهای بانکی ایران تحت لیسانس اروپا است

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، گفت: برای تعامل ایران با جامعه بین الملل برخی امور از جمله پیوستن کشور به کنوانسیون های بین المللی از جمله FATF باید صورت گیرد.
کد خبر: ۶۷۴۳۲۱
| |
3010 بازدید

علی بختیار درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره بیانیه گروه ویژه اقدام مالی FATF در رابطه عملکرد ایران در اجرای تعهداتش، گفت: مسئله توافق FATFدارای ابعاد متفاوتی است، اما در هر صورتی جمهوری اسلامی به تعهدات خود در راستای توافقات صورت گرفته، عمل کرده و پایبند خواهد بود.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته برخی کارشناسان نگرانی هایی را درباره اجرای توافق FATF مطرح کرده اند، که قطعا مقامات کشورمان باید تمام تمهیدات امنیتی و حفاظتی را بیاندیشند تا مشکلی در این حوزه رخ ندهد.

وی گفت: در این راستا ایجاد سیستم های فایروال و حفاظتی در حوزه نرم افزاری به ویژه در امرو بانکی و تجاری ضروری است تا از اقدامات تخریب گرایانه در حوزه نرم افزاری جلوگیری شود.

بختیار ادامه داد: در شرایط کنونی نیز مجوز و پروانه بسیاری نرم افزارهای بانکی کشورمان برای کشورهای خارجی و اروپایی است، اما ایران از شرکت های مربوطه تعهد گرفته اند که رعایت جوانب امنیتی را بکنند، البته تاکنون این کشورها نتوانسته اند دست به چنین اقداماتی بزنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: این موضوع قابل توجه است که برای تعامل ایران با جامعه بین الملل برخی امور از جمله پیوستن کشور به کنوانسیون های بین المللی صورت گیرد، اما در این عرصه باید اقدامات پیشگیرانه مد نظر قرار گیرد.

گروه ویژه اقدام مالی در پایگاه اطلاع رسانی خود اعلام کرد ایران تنها تا ژوئن(خرداد) زمان دارد تعهدات خود را اجرایی کند، در غیر این صورت اقدامات مقابله‌ای خود را علیه این کشور از سر می‌گیریم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار