دولت نهم معتقد به پرداخت یارانه به تمام اقشار بود
محمدجواد ابطحی در نشست علنی امروز (شنبه، 14 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 96 مربوط به پیشنهادات ارائه شده در تبصره هدفمند کردن یارانه ها گفت: رویه کنونی در پرداخت یارانه به تمام دهک ها نادرست است و دولت آقای احمدی نژاد نیز مخالف این مسئله بود و حتی در زمان تصویب لایحه مذکور، دولت نامه ای به مجلس داد تا لایحه را برای اصلاح و بررسی بیشتر در حوزه پرداخت یارانه به دهک ها بازگرداند.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله پرداخت یارانه به 10 دهک در قانون هدفمندی مربوط به دولت قبل نمی شود نمایندگانی همچون مصباحی مقدم و فولادگر این پیشنهاد را مطرح کردند و پس از طرح این موضوعات دولت قبل می خواست که لایحه را پس بگیرد.
دکتر لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به موضوعات مطروحه این نماینده گفت: این موضوعات و مطالب گفته شده خلاف واقع است زیرا دلت آقای احمدی نژاد معتقد بود که یارانه باید به کل جمعیت کشور داده شود.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: از طرفی دیگر قانون هدفمندی قبل از اینکه به مجلس برسد خارج از پارلمان ساعت ها درباره آن بحث شد و در این عرصه دولت قبل به جد معتقد بود که یارانه باید به تمام مردم داده شود البته در مجلس هم نسبت به این موضوع که یارانه به گروه و تعدادی داده شود مخالفت هایی صورت گرفت و این مسئله موجب شد که یکی از اعضای هیات رئیسه پیشنهاد دهد که در لایحه مذکور تاکید شود که یارانه با اولویت به طبقات پرداخت شود.


