دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان هرمزگان گفت: 46 هزار قوطی مشروبات الکلی در هرمزگان توسط دریابانی کشف شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عزیزالله کناری از کشف محموله بزرگ 46 هزار قوطی مشروبات الکلی توسط نیروهای دریابانی خبر داد و گفت: این محموله بزرگ مشروبات الکلی از فجیره بارگیری شده بود و به طرف ساحل در حال حمل بود که در حال انتقال به قایقهای موتوری برای توزیع در کشور توسط نیروهای دریابانی ردیابی و توقیف شد.
دبیر کمیسون مبارزه با قاچاق کالای استان هرمزگان با اشاره به رصد اطلاعاتی و امنیتی باندهای قاچاق در دریا افزود: با تاکید استاندار هرمزگان مبنی بر تشدید مبارزه با باندهای قاچاق با همکاری و هماهنگی نیروهای امنیتی و دریابانی این محموله که از بندر فجیره و با جعل بارنامه مقصد پاکستان بارگیری شده بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید