صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش کاخ سفید به آتش بس در حلب

کد خبر: ۶۴۸۶۶۹
| |
6968 بازدید
|
۱
سخنگوی کاخ سفید از حمایت ایالات متحده برای برقراری آتش بس در حلب به منظور پایان بخشیدن به درگیریها و خروج غیر نظامیان از این شهر در سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «جان کربی» سخنگوی کاخ سفید، در پاسخ به اظهار نظر در مورد گفتگوهای روسیه-ترکیه برای اجرای آتش بس در شهر حلب سوریه، گفت: در صورتیکه این گفتگوها منجر به یک توافق واقعی در جهت اجرای آتش بس بوده و از ادامه کشتار غیر نظامیان در این منطقه جلوگیری کند، ما نیز از آن حمایت خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: تا زمانیکه ما از مفاد گفتگوهای مسکو-آنکارا اطلاعاتی به دست نیاوریم، قادر به تایید آن نخواهیم بود.

کربی سپس در مورد انتشار شایعاتی در مورد کشتار غیر نظامیان در خیابان های شهر حلب، گفت: ما به دنبال برقراری صلح در این منطقه هستیم پس باید دید به صورت واقعی در ساعات آینده چه اتفاقاتی در این منطقه بوقوع خواهد پیوست.

این سخنان «جان کربی» در حالی اظهار می شود که ایالات متحده و متحدین این کشور بارها طی روزهای گذشته در تلاش برای کمک به خروج تروریستها از حلب، اقدام به نشست در سازمان ملل نموده و خواستار نجات گروه های مورد حمایت خودشان از این منطقه، که توسط نیروهای دولتی سوریه کاملا محاصره شده است، بوده اند.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سید مصطفی هاشمی سهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۵
باید انتقام خون مردم را از جنایتکارلن گرفت
تمام اسرای النصره را باید با دست بسته دمر خوابوند و تیر خلاص بهشون زد
همونکاری که با اسرای مادرمرده سوری و عراقی کردند
ازاد بشند میرند دوباره نفس چاق میکنند و به کشتار مردم بیگناه ادامه میدند.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات