صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سکوت در مقابل گستاخی انگلیسی ها جایز نیست؛ مقامات عالی رتبه پاسخ دهند

لازم است به آنان گوشزد شود، مردمان ایران کنونی، مردمانی هستند که هشت سال جنگیدند تا به فرد متکبری که قرارداد الجزایر را بین ایران و عراق در مقابل دوربین های تلویزیونی پاره کرد، بفهمانند ایران انقلابی، ایران دوران قجری یا پهلوی نیست که حتی نسبت به تکه تکه کردن، سرزمینش بی تفاوت باشد.
کد خبر: ۶۴۶۹۰۲
| |
15812 بازدید
|

روز گذشته ترزا می، نخست وزیر بریتانیا، در سفر به بحرین در نشست رهبران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ـ امارات متحده عربی، بحرین، عربستان سعودی، عمان، قطر و کویت ـ شرکت کرد و در سخنانی، خواستار همکاری این کشورها و بریتانیا برای "مقابله با سیاست تهاجمی ایران" و حفظ امنیت و پیشبرد رفاه منطقه شد.

به گزارش «تابناک»؛ وی در این سفر به خصوص از یک قرن روابط نزدیک بریتانیا و عربستان سعودی به عنوان دو کشور متحد سخن گفت و از "رهبری دوراندیش" خاندان سلطنتی آن کشور ستایش کرد. البته این تمجید و ستایش انگلیس ها از سعودی ها در روزهای اخیر چندان هم جای تعحب نداشت، چون چندی پیش، وزارت خارجه بریتانیا تأکید کرده بود، هیچ شواهدی در دست نیست که نشان دهد عملیات نیروی هوایی عربستان علیه مردم و زنان و کودکان یمین "تهدیدی جدی" را متوجه قوانین بشردوستانه بین‌المللی می‌کند و نتیجه گرفتند که صادرات اسلحه از سوی انگلیسی ها به عربستان باید ادامه داشته باشد!

بنا بر این گزارش، پیش از نخست وزیر انگلیس، ماه گذشته نیز، وزیر خارجه این کشور سخنانی علیه ایران بر زبان رانده بود که البته در ایران کاملا بی پاسخ ماند.

این روزها که به نظر می رسد دونالد ترامپ ممکن است حضور آمریکایی ها را در خاورمیانه کمتر از هر زمان دیگری بکند، سیاستمداران انگلیسی به تکاپوی عجیبی در منطقه افتاده اند؛ گویی در این فکر هستند که دوباره جایگاه از دست رفته انگلیس در دهه هفتاد میلادی در خاورمیانه را به دست آوردند. شاید آخرین نمود حضور مستقیم انگلیسی ها در خاورمیانه برای ایرانیان، جدا کردن بحرین از ایران بود؛ جزیره ای که برای ایران، به ویژه در سال های اخیر اگر می بود، اهمیتی استراتژیک داشت. حالا اکنون هم گویا می خواهند طلیعه حضور مستقیم مجدد خود را با حمله و گستاخی نسبت به ایرانیان نشان دهند.

شاید اکنون فرصت مناسبی باشد، که علاوه بر سخنگوی وزارت خارجه، مقامات بالاتر و حتی در سطح اعلامیه ای توسط دولت جمهوری اسلامی ایران، نکاتی را به انگلیسی ها گوشزد کنند که بگویند، سال ها از دهه هفتادی قرن بیستم گذشته است و ایران در قرن بیست و یکم به سر می برد.

لازم است به آنان گوشزد شود که مردمان ایران کنونی، مردمانی هستند که هشت سال جنگیدند تا به فرد متکبری که قرارداد الجزایر را بین ایران و عراق را در مقابل دوربین های تلویزیونی پاره کرد، بفهمانند ایران انقلابی، ایران دوران قجری یا پهلوی نیست که حتی نسبت به تکه تکه کردن، سرزمینش بی تفاوت باشد.

به آنها که گویا فقط ناکامی های ایران را در سده های گذشته به یاد دارند، باید مقاومت هشت ساله ملت ایران را  یادآوری نمود.

این روزها لازم است بیشتر ورود انگلستان به منطقه را جدی گرفت و پیام های درست و بجا و بموقعی را به سران انگلیسی صادر کرد. انگلیسی ها که خود مشهور به فرقه سازی های مذهبی و غیر مذهبی، نقطه شروع را اتفاقا بر نزاع مذهبی خواهند گذاشت، تفاوت های هویتی را داغ تر از هر زمان دیگری خواهند کرد و صف بندی های بیشتر و بیشتری را در منطقه ایجاد می کنند. مخابره پیام قاطع، درست و بجا به انگلیسی ها همان قدر اهمیت دارد که ارسال پیام بموقع و بجا برای کشورهای همسایه در منطقه برای تحکیم مودت و دوستی؛ واکنشی قاطعانه و بجا در سطحوح بالای دولت به تحرکات اخیر انگلیسی ها در منطقه، بیش هر هر زمان دیگری لازم است.







مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹۳
انتشار یافته: ۱۸
محمد از تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
انگلیسی ها اعراب را خر می کنند تا بیشتر پولهایشان از دستشان در بیورند
محمدرضا اکبری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
به نظر بنده باید از دولت انگلیس خواستار عذرخواهی رسمی و کامل باشیم در غیر از این صورت باید سریعا با انگلیس قطع رابه کنیم .من یک طرفدار آقای روحانی هستم اما اگر یکی از این دو خواسته ام به عنوان یکی از آحاد جامعه که سالها در جنگ حضر داشته و تحریم های شدید را تحمل کردم دیگر نه تنها با جناب روحانی رای نمی دهم بلکه در هیچ رای گیری دیگر هم شرکت نمی کنم ...مرگ بر انگلیس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
همش جنگ به آقای شریعتمداری بگیم بره بجنگه
پاسخ ها
reza
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
کاش همیشه این آیه قرآن مد نظرمون باشه که « أشداء علی الکفار - رحماء بینهم»
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
تقصیر انگلیسی ها نیست.مقصر برادران!!!!!!!!!!!!!عرب شما هستند که از این حرف ها خوششون میاد و حاضرا پول بدن تا انگلیسی ها از این حرف ها بزنند.شاید هم ما مقصریم که عربها حاظرانداین همه هزینه کنند که کلک ما رو بکنند.در کل بجای درگیری با انگلیسی ها باید دنبال اشتراک منافع با اونا باشیم.اگه ما هم بجای ۳۰۰ میلیون دلار مثل عربهای حاشیه خلیج ۳۳ میلیارد دلار مبادلات تجاری با انگلیس داشتیم اونا الان واسه ما دمشونو تکون میدادند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
بحرین جزء خاک ایران و یکی از استان های ایران است
5
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
مسئولین فعلا خوابن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
باید از مردم بحرین درخواست شود در همه پرسی دیگری برای برگشت به وطن اصلی خود شرکت کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
مگر عقلشون کمه که بیان 45500 تومن یارانه بگیرن
عبس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
خرابی جنگ و دفاع در برابر مهاجم فقط دامان عوام را خواهد گرفت ...



آن زمان نه از آنهای که بر سر قدرت قرار دارند خبری هست نه از ثروتمندان ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
انگليس همان روباه پير و همان كمپاني هندشرقي است
دهواري و گاندي مردان باغيرت ايران و هند بودن كه با متجاوزين انگليسي جنگيدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
رئیس علی دلواری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
یادمان باشد سفارتش باز شد دوباره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟