دستگيري کلاهبردار ميلياردي

کد خبر: ۶۴۰۵۱۴
|
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳ 14 November 2016
|
5388 بازدید
كارآگاهان مبارزه با جعل و كلاهبرداري آگاهي استان لرستان، در عملياتي غافلگيرانه توانستند، يك کلاهبردار حرفه اي كه با جلب اعتماد تعدادي از شهروندان خرم آبادي، بالغ بر ۳۰ ميليارد ريال از آنان كلاهبرداري کرده بود را شناسايي و دستگير كنند.
 
به گزارش آرمان، سرهنگ عباس نظري رئيس پليس آگاهي لرستان در گفت‌وگو با پايگاه خبري پليس، گفت: در پي شکايت تعدادي از شهروندان خرم آبادي مبني بر اينكه فردي با جعل عنوان مهندس ساختمان، مبالغي را از آنان دريافت و سپس متواري شده است، رسيدگي به موضوع در دستور کار كارآگاهان مبارزه با جعل و كلاهبرداري آگاهي لرستان قرار گرفت.
 
وي افزود: با تحقيقات صورت گرفته مشخص شد، فرد كلاهبردار با شگردهاي متقلبانه، خود را مهندس ساختمان در امر انبوه سازي واحدهاي آپارتماني معرفي کرده كه پس از جلب اعتماد تعدادي از شهروندان، مبالغي را بابت پيش فروش واحد ساختماني نيمه كاره از آنان دريافت و متواري شده است.
 
نظري ادامه داد: ماموران با انجام كارهاي اطلاعاتي و تخصصي، موفق به شناسايي مخفيگاه متهم در تهران شده و پس از چند روز تعقيب و مراقبت در عملياتي منسجم و برنامه ريزي شده، فرد متخلف را كه با تغيير چهره قصد فرار داشت، دستگير و به پليس آگاهي لرستان منتقل کردند.
 
وي با بيان اينكه مبلغ كلاهبرداري شده ۳۰ ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال است، گفت: متهم با شيوه متقلبانه از ۳۶ نفر از شهروندان خرم آباد، كلاهبرداري كرده است.رئيس پليس آگاهي لرستان در پايان گفت: متهم جهت ادامه تحقيقات و سير مراحل قانوني، در اختيار مرجع قضائي قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت