صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

جریمه ایران توسط فیفا قانونی نیست

کارشناس حقوقی فوتبال اعتقاد دارد جریمه 46 هزار دلاری فدراسیون فوتبال خارج از قوانین بین المللی است.
کد خبر: ۶۳۸۰۹۴
| |
6655 بازدید
کارشناس حقوقی فوتبال اعتقاد دارد جریمه 46 هزار دلاری فدراسیون فوتبال خارج از قوانین بین المللی است.
 
به گزارش ورزش 3، فدراسیون جهانی فوتبال به خاطر برگزاری مراسم سوگواری در جریان دیدار ایران وکره جنوبی مبلغ 46 هزار دلار فوتبال ایران را جریمه کرده است. هوشنگ نصیرزاده، کارشناس حقوقی اما اعتقاد دارد این جریمه خارج از قوانین فیفا است.
 
نصیرزاده در این باره می گوید: «بین دو نیمه و شروع بازی همیشه این مراسم‌ها در دنیا برگزار می‌شود، آنها از خوانندگان استفاده می‌کنند و ما در ایران براساس فرهنگ خودمان از مداح‌ها استفاده می‌کنیم که هیچ ایرادی ندارد. این موضوع هیچ مشکلی ندارد. برگزارکنندگان مسابقه هیچ حمله ای به تیم حریف نداشتند و جریمه ایران خارج از قوانین محسوب می شود.»
 
او دربخش دیگری از صحبت هایش ادامه می دهد: «به نظرم ناظر این بازی خیلی در جریان مسائل مذهبی نبوده که به آن اعتراض کرده، در تمام دنیا پارچه‌های رنگی به استادیوم می‌آورند و ما هم براساس فرهنگ خودمان پارچه‌های مشکی آورده‌ایم، این موضوع هیچ ایراد قانونی ندارد، من فکر می‌کنم باید به شدت به این حکم اعتراض کنیم چون اعتقادات کسی را زیر سوال نبرده‌ایم. من فکر می‌کنم تاج موضوع را حل کرده و منعکس خواهد کرد.»
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار