میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله انتحاری در استان صلاح‌الدین عراق

کد خبر: ۶۳۳۸۳۹
| |
2606 بازدید
منابع عراقی از حمله انتحاری به منزل یکی از فرماندهان نیروهای عشایر در استان صلاح‌الدین خبر دادند.

به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، منابع عراقی اعلام کردند: در حمله انتحاری به منزل یکی از فرماندهان نیروهای عشایر در استان صلاح‌الدین سه تن کشته شده و این فرمانده نیز زخمی شد.

این حمله در حالی رخ داد که استان کرکوک نیز امروز (جمعه) صحنه درگیری‌های شدید میان داعش و نیروهای امنیتی و حمله تروریست‌ها به برخی مراکز دولتی بود. هدف داعش از انجام چنین حملاتی پایین آوردن روحیه نیروهای عراقی و ایجاد تنش در روند عملیات موصل است.

ارتش عراق از روز دوشنبه عملیات آزادی موصل را آغاز کرده و تاکنون پیشروی سریعی در اطراف این شهر داشته است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت