نصرالله: روز عاشورا روز همبستگی با مردم یمن است

کد خبر: ۶۳۱۰۶۶
| |
2208 بازدید
دبیرکل حزب الله در سخنانی ضمن محکومیت جنایت سعودی ها در صنعا پایتخت یمن، تاکید کرد که شعار این حزب در روز عاشورا همبستگی با مردم یمن است.

به گزارش مهر به نقل از العهد، سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی تاکید کرد که جنایت و کشتار سعودی ها در صنعا جهان را تکان داد.

بر اساس این گزارش سید حسن نصرالله در سخنانی اظهار داشت: کشتار صنعا جهان را تکان داد؛ حتی کسی که پیش از این نیز در قبال این اقدامات سکوت اختیار می کرد، از این کشتار رنج و آسیب دید. باید در برابر کشتار صنعا بایستیم. روز عاشورا روز همبستگی با مردم یمن است.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: شعار حزب الله در روز دهم محرم الحرام، همبستگی با مردم یمن است و در این روز پلاکاردها و بنرهای یمن را حمل می کنیم و شعارهایی در همبستگی با ملت یمن سرخواهیم داد. همچنین عملیات قهرمانانه در قدس را نیز ارج می نهیم.

دبیرکل حزب الله بیان داشت: مقاومت در لبنان به وسیله صبر پیروز شد؛ صبر مردم، مجاهدان، شهیدان و خانواده های آنها.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت