از «نام مصدق بر یکی از خیابان‌های تهران» تا ««نخاله‌هایی» که کار دولت احمدی‌نژاد را خراب کردند»

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان، الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.
کد خبر: ۶۱۷۱۳۳
| |
39849 بازدید
|
۵
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. 
 
از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان، الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.


اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۵
فریبا
|
Germany
|
۰۷:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
والا من بچه بودم تازه انقلاب شده بود یادمه که اسم دکتر مصدق رو روی خیابان ولیعصر (پهلوی سابق) گذاشتن و چیزی نگذشت که ریختن و تمام تابلوهای اسم خیابون رو کندن بابا یکی به ما بگه چه خبره؟!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
ولی بنام آیت اله کاشانی داریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
اصلا چه خوبه زبان محلی هر استانی بطور جداگانه تو همون استان تدریس بشه
مثل کتاب جغرافی استانی
اینطوری هم اون زبان فراموش نمیشه و بطور مکتوب باقی میمونه برای نسل های بعد
مژگان
|
United States of America
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
والا گویا خالد اسلامبولی به ما خدمت بیشتری کرده تا مرحوم مصدق!!!
درباره تدریس زبان آذری هم مدارس باید زبان رسمی رو تدریس کنند با زبان های بین المللی، تدریس یک زبان مادری که خود دانش آموز به خوبی بلده چه فایده داره؟
و اینکه تا زمانی که پرولتاریا انقدر ضعیف باشه و کارگران هیچ اتحادیه قوی نداشته باشند، کارفرمایان زورگوتر می شوند. همه جای دنیا اتحادیه های کارگری انقدر قوی هستند که چند روز مملکت روبه اعتصاب می کشونند، انقدر قدرتمندند که روز جهانی کارگر راهپیمایی های گسترده برگزار می کنند، کدوم کارگری تو ایران جرأت و اجازه راهپیمایی برای جلب توجه مسئولین به وضعیت کارگران رو داره؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۳
چرا تو کشور این همه آدم هروز حرف میرنند مصاحبه میکنند؟؟؟
به راستی در دیگر کشورها جهان هم به این شکل است، یعنی هرکسی در هر جایی برای هر موضوعی اظهار نظر میکنه!!!!
میشه یک مقایسه انجام بدین،
وب گردی