صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلار و 20 ارز دیگر گران شدند

بانک مرکزی امروز سه شنبه 19 مردادماه، نرخ ۳۹ ارز عمده کشور را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 21 ارزنسبت به روز گذشته افزایش و ارزش 16 ارز هم کاهش پیدا کرد و ارزش 2 ارز دیگر بدون تغییر ثابت ماند.
کد خبر: ۶۱۳۰۷۶
| |
2359 بازدید
|
۲

بانک مرکزی امروز سه شنبه 19 مردادماه، نرخ ۳۹ ارز عمده کشور را اعلام کرد که بر اساس آن نرخ 21  ارزنسبت به روز گذشته افزایش و ارزش 16 ارز هم  کاهش پیدا کرد و ارزش 2 ارز دیگر بدون تغییر ثابت ماند.
به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی، طبق این گزارش دلار آمریکا با 27 ریال افزایش31 هزار و 46 ریال و یورو با 25 ریال کاهش 34 هزار 406 ریال قیمت گذاری شد و نرخ درهم امارت هم با رشد 7 ریالی 8 هزار 453 ریال فروخته شد.
دلار و 20 ارز دیگر گران شدند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۹
تبریک عرض می کنم . خدایا این شادیهارو از ما نگیر !!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۹
کارشناس یا نویسنده محترم، مردم عادی میگن دلار گرون شده یا نشده. مثلا شمایی که رسانه هستید و باید مسایلی که در جامعه به غلط جا افتاده را تصحیح کنید. این مقوله میشه نرخ برابری ریال که واحد پول کشور ماست با دیگر واحد پول ها. وقتی ارزش پول یک کشور دچار افت بشه نرخ برابری بقیه ارز ها هم افزایش میابد. الانم همین شده و نرخ برابری ارز های دیگر در قبال ریال افزایش یافته بعنی ارزش پول ما کاهش پیدا کرده. خواهشا یاد بگیرید واقعیت ها را به طور علمی عنوان کنید.
کسی نمیتونه پول بخره!!!!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟