وکیل ایتالیایی پیگیر شکایت استقلال از پروپیچ!
برخلاف اینکه گفته میشد مهاجم فصل گذشته آبی پوشان از این باشگاه شکایت کرده این باشگاه استقلال است که از این بازیکن شکایت کرده است.
به گزارش تابناک ورزشی،درحالی که پروپیچ یکی از خریدهای بد استقلال در فصل گذشته بود اما خبر آمده بود که او بابت حق و حقوقش از استقلال شکایت کرده است او برای فصل جدید در لیست مازاد آبی پوشان قرار گرفت اما پیش از این که باشگاه به صورت رسمی این موضوع را اعلام کند این بازیکن بدون هماهنگی با باشگاه این تیم را ترک کرد.
در مدت گذشته اخباری مبنی بر این منتشر شد که پروپیچ برای گرفتن حق و حقوق خود از این باشگاه شکایت کرده است اما به گفته بهرام افشارزاده سرپرست باشگاه استقلال به خبرنگار ورزشی فارس این باشگاه استقلال است که با استخدام یک وکیل ایتالیایی از این بازیکن به فیفا شکایت کرده است.
افشارزاده در این زمینه می گوید: یک وکیل کاربلد ایتالیایی استخدام کرده ایم تا در فیفا به شکایت استقلال به صورت کامل و جامع رسیدگی کند. پروپیچ بدون اطلاع باشگاه اقدام به ترک ایران کرده است و باید در باشگاه حاضر می شد و با ما به جلسه می نشست.


