صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرضیه انفجاربمب از اندازه‌اجساد سرنشینان هواپیما

یک منبع مصری می‌گوید اندازه اجساد جمع‌آوری‌شده از هواپیمای سقوط کرده مصری، فرضیه انفجار بمب در آن را تقویت می‌کند.
کد خبر: ۵۹۱۹۹۲
| |
5355 بازدید
یک منبع مصری گفته اندازه اجساد گردآوری‌شده از سرنشینان هواپیمای سقوط‌کرده مصری، فرضیه انفجار بمب در آن را تقویت می‌کند.

به گزارش فارس، علی‌رغم این، «هشام عبدالحمید»، رییس اداره پزشکی قانونی در مصر روز سه‌شنبه این اظهارنظر را شتابزده خواند و گفته هنوز برای نتیجه‌گیری در این باره زود است.

محققان در تلاش هستند بر اساس نشانه‌های به دست آمده از اجساد سرنشینان و لاشه هواپیمای «ایرباس‌» 320 شرکت هواپیمای «اجیپت‌ایر»، دلایل سقوط آن در آبهای مدیترانه در پنجشنبه هفته گذشته، هنگام پرواز به سمت قاهره را تعیین کنند.  

به نوشته رویترز، جعبه سیاه این هواپیما که از پاریس به سمت قاهره در حال پرواز بود، هنوز پیدا نشده است.

یک مقام مصری می‌گوید تا کنون 23 بسته از تکه‌های جسد قربانیان این حادثه جمع‌آوری شده است. وی که خواسته نامش فاش نشود، می‌گوید بزرگترین تکه جسد یافت شده، به اندازه کف دست است.

به گفته این منبع، اندازه اجساد سرنشینان هواپیما حاکی از انفجار بمب در هواپیما است، هر چند که تا کنون اثری از ماده انفجاری یافت نشده است.

«هشام عبدالحمید»، اما این ارزیابی را «گمانه‌زنی صرف» خوانده و گفته هنوز برای نتیجه‌گیری در این باره زود است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار