صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقش زباله‌ها در ایجاد گرد و غبار

کد خبر: ۵۸۶۵۶۴
| |
2502 بازدید

یک فعال حوزه محیط زیست با اشاره به افزایش دما در ماه‌های آینده مهمترین مشکل در فصل تابستان را گرد و غبار دانست و گفت: مشکل اصلی در فصل گرم سال گرد و غبار است نه آلودگی هوا.

به گزارش ایسنا، حسین عبیدی گلپایگانی افزود: با افزایش دما میزان رطوبت خاک‌های بیابانی کم می‌شود و با وزش باد گرد و غبار حاصل از آن ها وارد مناطق شهری و با سرعت زیادی جا به جا می‌شود.

گرد وغبار علت اصلی آلودگی هوا در تابستان

عبیدی با بیان اینکه در مناطق غرب تهران برداشت از معادن شن و ماسه وجود دارد، گفت: بخشی از میزان گرد و غباری که در تهران وجود دارد به دلیل وجود معادن شن و ماسه است و از آنجا که جریان باد از سمت غرب به شرق است سبب آلودگی در شرق تهران هم می‌شود. البته شهرداری تهران در پی آن است که این معادن شن و ماسه را به مناطق دورتری از شهر انتقال دهد.

این فعال محیط زیست تاکید کرد: خراب کردن و یا بازسازی مناطق فرسوده سهم زیادی در ایجاد گرد و غبار دارد و باعث می‌شود که 40 هزار تن نخاله ساختمانی تولید شود.

وی همچنین نقش زباله‌ها در ایجاد گرد و غبار را مهم دانست و گفت: در شهر تهران روزانه بین یکهزار و 500 تن تا 10هزار تن زباله تولید می‌شود که جمع آوری و دفع این زباله‌ها گرد و غبار زیادی را تولید می‌کند.

عبیدی در پایان افزود: برای کاهش آلودگی ناشی از گرد وغبار باید به مساله بازیافت و دورکردن کارخانه‌های صنعتی و معادن شن و ماسه از مناطق شهری توجه بیشتری داشته باشم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟