صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراض جالب یک روزنامه به سانسور

نسخه پاکستانی روزنامه نیویورک تایمز در اقدامی جنجالی صفحه اول خود را بدون عکس و نوشته و به شکل سفید چاپ کرد.
کد خبر: ۵۶۴۴۳۶
| |
19833 بازدید

نسخه پاکستانی روزنامه نیویورک تایمز در اقدامی جنجالی صفحه اول خود را بدون عکس و نوشته و به شکل سفید چاپ کرد.

به گزارش کانال روزنامه ایران، منابع خبری پاکستان گفته‌اند که مدیران این روزنامه خواسته‌اند با این روش اعتراض خود را به سانسور اعلام کنند.

اعتراض جالب یک روزنامه به سانسور
منابع مذکور تاکید کرده‌اند که منشاء اختلاف، به تصاویری برمی‌گردد که نیویورک تایمز پاکستان تحت عنوان گزارشی از همجنس‌گرایی در چین درج کرده بود.

به اعتقاد مسئولان دولت پاکستان، این روزنامه در تصاویر انتخابی خود برای صفحه اول به نوعی سعی کرده بود به الگوی همجنس‌گرایی که مغایر ارزش‌ها و هنجارهای حاکم بر جامعه اسلامی پاکستان است رسمیت بخشد؛ در نتیجه مراجع نظارتی خواستار حذف تصاویر و اصلاح نسخه جنجالی این روزنامه شده بودند.
اعتراض جالب یک روزنامه به سانسور
پیش از این در دوم ژانویه نیز این روزنامه دو صفحه داخلی خود را در اعتراض به سانسور عکس حمله خشونت‌بار به وبلاگ‌نویس بنگلادشی، به صورت سفید چاپ کرده بود که تصاویر آن را نیز در زیر می‌بینید.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات