صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باخت عجیب استقلال مقابل تیم ملی دانشجویان با کلکسیونی از اشتباهات

تیم فوتبال استقلال در روزی که دو دروازه‌بان اصلی خود را نداشت شکست سنگینی مقابل تیم ملی دانشجویان کسب کرد.
کد خبر: ۵۶۲۵۴۲
| |
10459 بازدید

تیم‌های فوتبال استقلال و دانشجویان در دیدار دوستانه از ساعت 14:15 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف هم رفتند که تیم دانشجویان موفق شد با نتیجه 3 بر یک استقلال را شکست دهد.
به گزارش تابناک ورزشی،  تک گل استقلال را سجاد شهباززاده دقیقه 17 به ثمر رساند و گل سوم تیم دانشجویان روی اشتباه امین حاج‌محمدی و امیرحسنی نجفی دروازه‌بان استقلال به ثمر رسید.

دیدار دو تیم تیم ملی دانشجویان و استقلال در پایان نیمه اول به تساوی رسید و با شروع نیمه دوم بهنام برزای و جابر انصاری در نیمه دو وارد زمین شدند و آرش برهانی و علیرضا رمصانی از زمین خارج شدند.

در همان ابتدای نیمه دوم محمد اوسانی روی اشتباه عجیب دروازه بان جوان استقلال در شروع مجدد موفق شد گل دوم تیم ملی دانشجویان را در دقیقه 51 به ثمر برساند تا شاگردان کرمی از حریف خود پیش بیفتند.

مظلومی در ادامه این بازی تعویض های دیگری هم انجام داد و پروپیچ را به جای فخرالدینی به زمین فرستاد تا بازی را به تساوی بکشاند. البته میلاد شعبانلو بازیکنی که با کلی سر و صدا در استقلال ماندنی شد تنها 14 دقیقه در این دیدار به میدان رفت!

در دقیقه 65 بازی سجاد شهباززاده با وجود خطای مدافع تیم ملی دانشجویان در موقعیت گلزنی قرار داشت که فروغی اعلام خطا کرد و همین موضوع باعث اعتراض بازیکنان و کادر فنی استقلال شد.

در دقیقه 70 بازی باز هم اشتباهات دروازه بان و مدافعان استقلال بازیکن تیم ملی دانشجویان را با گلر استقلال تک به تک کرد تا علی فاطمی گل سوم را به استقلال بزند. بعد از این گل مظلومی حاج محمدی را تعویض کرد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟