وزیر امور خارجه سوریه امروز چهارشنبه گفت: نماینده های ما برای شرکت در نشست ژنو آماده اند و مسئولیت هرگونه تاخیردر برگزاری این نشست با طرف های مقابل است.
به گزارش «تابناک»، ولید المعلم ضمن تاکید بر آمادگی نماینده های دولت سوریه برای شرکت در نشست ژنو افزود: اگر این نشست به تاخیر بیفتد مسئولیت آن با طرف های مقابل است.
الوطن افزود : استفان دی میستورا نماینده ویژه سازمان ملل متحد در سوریه سعی دارد مذاکرات بین نمایندگان دولت سوریه و مخالفان آن تا 25 ماه جاری میلادی برگزار شود اما سازمان ملل متحد اعلام کرده است تا زمانی که اعضای هیئت مخالفان مشخص نشود ، ازهیچ طرفی برای مذاکره دعوت نخواهد شد و با این اوصاف احتمال می رود مذاکرات گروه های سوری با تاخیر برگزار شود.
ولید معلم در جلسه هفتگی کابینه دولت با بیان آخرین دستاوردهای سیاسی بین المللی از افزایش آشتی ملی در این کشور بدون دخالت کشورهای خارجی استقبال کرد.
در این جلسه همچنین وائل الحلقی نخست وزیر این کشور برداشته شدن تحریم ها را به رهبری و مردم ایران تبریک گفت و افزود: این پیروزی ، ایران را دوباره نه تنها به عنوان قدرت سیاسی و بازیگر اصلی منطقه بلکه به عنوان قدرت اقتصادی ، صنعتی و فناوری مطرح می کند.
ولید المعلم وزیر خارجه سوریه پیشتر درباره سیاست های تنش زای عربستان گفته بود عربستان سعودی برای مختل کردن مذاکرات سوری -سوری که قرار است در ژنو برگزار شود، تلاش می کند.
وی این احتمال را بعید ندانست که عربستان سعودی برای ایجاد اختلال در مذاکرات آتی سوری سوری که قرار است 25 ژانویه تحت نظارت سازمان ملل در ژنو برگزار شود، حمایت های مالی و تسلیحاتی از گروه های تروریستی را در سوریه افزایش دهد.
ایرنا
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.