صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش قرضاوی به هلاکت فرمانده «جیش‌الاسلام»: خدا این شهید را رحمت کند!

رئیس مرکز موسوم به اتحادیه جهانی علمای اسلام و از شیوخ وابسته به دولت قطر کشته شدن فرمانده گروه تروریستی جیش‌الاسلام در سوریه را تسلیت گفت.
کد خبر: ۵۵۶۸۵۸
| |
16161 بازدید
رئیس مرکز موسوم به اتحادیه جهانی علمای اسلام و از شیوخ وابسته به دولت قطر کشته شدن فرمانده گروه تروریستی جیش‌الاسلام در سوریه را تسلیت گفت.

به گزارش «تابناک»، «یوسف عبدالله القرضاوی» رجل دینی مشهور دنیای عرب که از حامیان گروه‌های مسلح در سوریه و از مخالفان سرسخت دولت فعلی در مصر و از مخالفان سرسخت محور مقاومت در منطقه است، برای «زهران علوش» طلب مغفرت کرد.

زهران علوش فرمانده گروه تروریستی «جیش الاسلام» در سوریه بود که روز جمعه در حمله هوایی ارتش سوریه در جنوب دمشق کشته شد. این گروه تحت الحمایه عربستان سعودی است.

القرضاوی در صفحه توئیتر خود، علوش را «شهید» توصیف کرد و نوشت: خدا شهید زهران علوش فرمانده جیش الاسلام را رحمت و مجاهدان در راه آزادی و کرامت را یاری کند.

او در ادامه بدون نام بردن از کسی یا دولتی افزود: خدا تخت [قدرت] آنانی که علیه ملت سوریه توطئه کردند، متزلزل کند.

القرضاوی رجل دینی عربی مصری الاصل و رئیس فعلی و مؤسس اتحادیهٔ جهانی علمای مسلمان است.

او یکی از اصلی‌ترین حامیان جماعت اخوان المسلمین مصر است.  القرضاوی با شرکت در برنامه‌های دوره‌ای تلویزیون ماهواره‌ای الجزیره و دیگر شبکه‌های تلویزیونی مانند «الشریعة والحیاة» (زندگی و شریعت) به شهرت جهانی بیشتری دست یافت.


فارس
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟