صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصر مي کوشد جايگزين ترکيه در صادرات محصولات کشاورزي به روسيه ‌شود

وی از روسیه خواست فهرستی از محصولات وارداتی خود از ترکیه را فراهم کند تا مصر بتواند روند صادرات این محصولات به روسیه را تسهیل کند.
کد خبر: ۵۵۰۹۶۸
| |
5406 بازدید
خبرگزاری ایتارتاس گزارش داد: نشریه الوطن روز یکشنبه به نقل از طارق قبیل، وزیر صنعت و تجارت مصر نوشت این کشور آماده می‌شود جای ترکیه را در مناسبات تجاری و اقتصادی با روسیه بگیرد.

این مقام مصری گفت مصر آماده می‌شود جای ترکیه را در صادرات سبزیجات، میوه، البسه، و محصولات چرم به روسیه بگیرد.

این وزیر مصری گفت پیشنهادهای خود را به دنیس مانتوروف، همتای روس خود ارایه کرده است.

وی افزود روسیه بعد از اعمال محدودیت‌های اخیر علیه ترکیه می‌تواند تمام محصولاتی را که پیشتر از ترکیه وارد می‌کرد از مصر وارد کند.

وی از روسیه خواست فهرستی از محصولات وارداتی خود از ترکیه را فراهم کند تا مصر بتواند روند صادرات این محصولات به روسیه را تسهیل کند.

وی افزود روسیه از مصر خواسته است مجوز ثبت تمامی محصولات لبنی مصر را صادر کند تا دسترسی بازار روسیه به این محصولات تسهیل شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟