صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فهرست عیوب ایمنی خودرو تهیه می‌شود

براساس یک قانون جدید، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد ایران موظفند فهرست قطعات مشمول استاندارد ملی و فهرست قطعات و عیوب ایمنی خودرو را تهیه و به شرکتها و سازمان‌های مرتبط ابلاغ کنند.
کد خبر: ۵۴۲۸۲۰
| |
5239 بازدید
|

براساس یک قانون جدید، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد ایران موظفند فهرست قطعات مشمول استاندارد ملی و فهرست قطعات و عیوب ایمنی خودرو را تهیه و به شرکتها و سازمان‌های مرتبط ابلاغ کنند.

به گزارش ایسنا، یکی از دلایل نارضایتی مردم از خودروسازان داخلی، پایین بودن کیفیت خودروهای تولیدی در کشور است.

در این زمینه پایین بودن کیفیت برخی قطعات به کار رفته در تولید خودروهای داخلی موجب شده تا برخی از این خودروها بلافاصله بعد از تولید معیوب شده و برای رفع عیب به تعمیرگاه‌ها مراجعه کنند.

این موضوع اعتراض وزیر صنعت، معدن و تجارت را نیز به دنبال داشته است به‌گونه‌ای که محمدرضا نعمت‌زاده عنوان کرده که: «چرا خودروهای تولیدی در کشور باید قبل از 10 هزار کیلومتر پیمایش، به تعمیرگاه‌ها مراجعه کنند».

این موضوع در تدوین اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو مدنظر قرار گرفته به‌گونه‌ای که وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد ایران موظف به تهیه فهرست قطعات مشمول استاندارد ملی و فهرست قطعات و عیوب ایمنی خودرو شده‌اند تا از به کار رفتن قطعات بی‌کیفیت در تولید خودرو جلوگیری شود.

در این زمینه در ماده 22 این قانون آمده است: «وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد ایران موظفند فهرست قطعات مشمول استاندارد ملی و فهرست قطعات و عیوب ایمنی را تهیه و ابلاغ نمایند».

اصلاحیه آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان خودرو در هیات دولت در دست بررسی است و پس از تصویب، ابلاغ و اجرایی خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۰
محمد
|
United States
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
تا دلتون بخواد از این قانونا بسیار داریم ولی یکیش هم اجرا نمیشه،این مطلب فقط بار تبلیغاتی داره و دیگر هیچ،آخه تو سیستمی که یک سازمان همزمان هم حمایت از مصرف کننده و تولید کننده رو داره دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه. واقعا متاسفم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
فهرست نمی خواد همش معیوب و خرابه...از هر کس که ماشین ایرانی داره بپرسین همه جای این ماشین معیوبه...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
شما چرا می گید قبل از 10 هزار کیلومتر معیوب می شوند یعنی 11 هزار کیلومتر معیوب بشه مشکلی نداره؟درصورتیکه باید بگید تا 50 هزار کیلومتر باید نقص نداشته باشند فقط برای سرویس های دوره ای مراجعه کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
سه بار به خاطر عرق ملی از ایران خودرو ماشین خریده ام الان هستم و هر روز خودمو لعن می کنم. آخرین مورد یک پژوی 206 اس دی گرفتم که وسط بزرگراه در سرعت 110 کیلومتر در حالی که فقط 15 هزار کیلومتر کار کرده ناگهان خاموش شد. خدا موارد بعدی را به خیر بگذراند. کسی پاسخگوی خون مردم نیست.
منصور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
واقعا جای تاسفه که وزارت صنایع و خودروسازها در آستانه ورشکستگی به فکر ارتقای کیفیت محصولاتشون افتادن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
عاخه چرا اینغد عجله میکنید ؟؟؟
توروخودا!!!
عجله کار شیطونه بابا !!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
فهرست نميخواد، همه چيز خودرو هاي داخلي عيب هستن!!
مسلم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
(( سازمان ملی استاندارد ایران موظفند فهرست قطعات مشمول استاندارد ملی و فهرست قطعات و عیوب ایمنی را تهیه و ابلاغ نمایند». اين هم جك سال
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
خیلی جالبه که قطعه مصرفی مثل صفحه کلاچ و لنت ترمز در 206 که من و دو تن از دوستانم در سال 88 خریدیم حدود 12 تا 14 هزار کیلومتر تمام شد و مجبور به تعویض شدیم ولی از آن زمان تا الان که حدودا بین 72 تا 80 هزار کیلومتر شده هنوز احتیاج به تعویض پیدا نکردیم !!! یعنی قطعاتی که خود ایران خودرو بر روی اتومبیل ها نصب میکند بدترین نوع کیفیت را دارا هستند !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
کدوم استاندارد آخه ؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟