صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سازمان ملل: موافقت انصارالله با توقف درگيری‌ها

دوجاریک تصریح کرد اسماعیل ولد شیخ احمد فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن که در تلاش برای پایان دادن به درگیری ها در یمن بوده است از این تصمیم حوثی ها استقبال کرد.
کد خبر: ۵۳۷۵۲۴
| |
2232 بازدید
سازمان ملل متحد روز چهارشنبه از توافق مبارزان شیعه در یمن برای توقف درگیری ها خبر داد.

به گزارش اسوشیتدپرس از نیویورک، استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفت حوثی ها قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که در آن توقف خشونت ها، خروج نیروهای آنها از همه مناطقی که تصرف کرده اند و همچنین توقف تلاش برای تضعیف روند انتقال سیاسی در این کشور فقیر عربی درخواست شده است، پذیرفته اند.

این قطعنامه که 14 آوریل تصویب شد علیه رهبران حوثی و طرفداران اصلی آنها یعنی علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن و پسر وی تحریم تسلیحاتی اعمال کرد.

دوجاریک تصریح کرد اسماعیل ولد شیخ احمد فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن که در تلاش برای پایان دادن به درگیری ها در یمن بوده است از این تصمیم حوثی ها استقبال کرد.

وی گفت شیخ احمد معتقد است دولت یمن ، حوثی ها و متحدان آنها باید دعوت سازمان ملل متحد را برای پیوستن به مذاکرات صلح برپایه قطعنامه های شورای امنیت بپذیرند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟