بازدید 18262

زنان ایرانی از زنان فرانسوی پیش افتادند

کد خبر: ۵۳۴۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵ 25 September 2015
سال هاست که صحبت از مصرف بیش از حد لوازم آرایشی در میان زنان ایرانی به میان است و هر سال بیشتر از قبل به آمار استفاده لوازم آرایشی افزوده می شود.
 
به گزارش فردا، فارغ از این مسئله که استفاده از این لوازم آرایشی چه آثار مخربی را در پی دارد، می خواهیم میزان گرایش دختران و زنان ایرانی را به سوی مواد آرایشی بررسی کنیم.

ایران هفتمین مصرف کننده لوازم آرایشی در جهان و دومین در خاورمیانه

جالب است بدانید ایران هفتمین مصرف کننده لوازم آرایشی در جهان و دومین در خاورمیانه است. به تازگی اما شبکه خبری فرانس 24 طی گزارشی اعلام کرده: در حالی که تحریم های غرب علیه ایران رو به برداشته شدن دارد شرکت های فرانسوی تولید کننده لوازم آرایشی به فرصت های بزرگ در بازار مصرف این کشور چشم دوخته اند.
 
این شبکه در بخش دیگری از گزارش خود می نویسد: در سال های تحریم، مصرف کنندگان ایرانی به خرید عطر و لوازم آرایشی از معامله گران و برندهای بی نشان عادت کرده اند. حداقل یک سوم لوازم آرایشی موجود در بازار ایران تقلبی است!

طبق آمار منتشر شده یک زن ایرانی به طور متوسط در هر سال 22 بطری عطر مصرف می کند در حالی که زنان فرانسوی تنها 3 بطری عطر در سال می خرند. همچنین باید گفت که در حال حاضر واردات محصولات آرایشی ایران 1.5 میلیارد دلار در سال است که انتظار می رود با لغو تحریم ها این رقم افزایش یابد!
 
زنان ایرانی چقدر از درآمد ماهانه شان را صرف خرید لوازم آرایشی می کنند؟

زنان ایرانی می گویند بخش زیادی از درآمد ماهانه خود را صرف خرید لوازم آرایشی می کنند. بدین منظور به گفتگو با چند نفر از خانم های ایرانی نشسته ایم تا از این موضوع مطلع شویم:
 
زهرا دختری که 25 سال دارد در این رابطه می گوید: من لوازم آرایشی را به صورت عمده خریداری می کنم و هر زمانی که یکی از لوازم آرایشی هم تمام شود مجددا برای خرید آن به بازار می روم.
 
زهرا ادامه می دهد: رقم دقیقی برای خرید لوازم آرایشی طی مدت یک ماه ندارم، اما با توجه به برآورد مخارج طی یکسال در این زمینه می توانم بگویم که هزینه هر ماه لوازم آرایشی و عطرهایم 50 تومان می شود.

این دختر 25 ساله در رابطه با مصرف لوازم آرایشی توسط خانم های ایرانی بیان می کند: من نسبت به سایر دوستانم کمتر آرایش می کنم و به دنبال خرید لوازم های آرایشی ارزانتری هستم. در میان اطرافیانم هستند کسانی که بخش قابل توجهی از حقوق ماهانه شان را صرف خرید لوازم آرایشی گران قیمت و متنوعی می کنند.
 
الناز خانمی 32 ساله که حدود 4 سال است که ازدواج کرده است. او که برای تامین مخارج زندگی به همراه همسرش در بیرون از منزل کار می کند، می گوید: من زیبایی را دوست دارم و لوازم آرایشی جز لوازم ضروری زندگی من شده است.
 
او ادامه می دهد: لوازم آرایشی تقلبی در بازار به وفور یافت می شود و من دلم نمی خواهد به سلامتیم لطمه ای وارد شود. بنابراین برندهای مخصوص و معتبری را برای خرید لوازم آرایشی خود در نظر گرفته ام.
 
این خانم 32 ساله در پاسخ به این سوال که در ماه چند تومان صرف خرید لوازم آرایشی اش می کند، می گوید: هر کدام از لوازم آرایشی من که تمام شود، برای خرید آن به فروشگاه می روم، بنابراین رقم دقیقی از هزینه های ماهانه را نمی دانم. اما به طور متوسط حدود 200 هزارتومان بابت لوازم آرایشی خرج می شود.
 
در کشورهای غربی آرایش بیشتر در میان زنان مسن باب است

امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس و استاد دانشگاه در این رابطه می گوید: آرایش های امروزی بر چهره بانوان تقلیدی از هنرپیشگان غربی و شرقی بوده و این الگوبرداری به منزله کم اهمیت شمردن و زیر سوال بردن شئونات اسلامی است. متاسفانه باید گفت که استفاده از لوازم آرایش در سال های اخیر تنها مختص به زنان نبوده بلکه این مسئله میان مردان نیز شیوع پیدا کرده است.
 
قرایی مقدم نسبت به افزایش آرایش های افراطی در بین جوانان جامعه هشدار می دهد و می افزاید: افرادی که از آرایش های غلیظ و افراطی استفاده می کنند دچار فروریختگی ارزش های فرهنگی، اعتقادی، دینی و هنجارهای اجتماعی شده اند که عامل اصلی آن الگوبرداری از خوانندگان و هنرپیشگان است .
 
وی بیان می کند: در کشورهای غربی آرایش بیشتر در میان زنان مسن باب است و دختران به ویژه دانشجویان از لوازم آرایش استفاده نمی کنند اما متاسفانه در کشور ما عکس این مسئله اتفاق افتاده است و بررسی ها نشان می دهد سن استفاده از مواد آرایشی به دوران دبستان رسیده است
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۲
انتشار یافته: ۱۱
خوب اونجا اب و هواش خوبه خشكسالي نيست پر از گل و گياهه و مرطوبه اينجا يه روز برو توخيابانهاي بازار تهران تا سياه بشي
"یک زن ایرانی به طور متوسط در هر سال 22 بطری عطر مصرف می کند ..."
یعنی تقریبا ماهی 2 تا
آخه این عدد رو از کجا آوردین؟
جالبه!! 22 بطری عطر در سال!؟!
من آخرین باری که یه شیشه عطر داشتم برمیگرده به سال 82 که اون هم برادرم واسه خودش خریده بود که فهمید زنانه است به من تقدیمش کرد! که از شانس من برادر دومم با تحلیل هایی آن را با ضربتی ریز نمود!
خانم های ایرانی در آرایش و پوشش خود تقلید کورکورانه از خواننده ها و رقصنده های خارجی می کنند . فرق بین آرایش روز و شب و این که چه آرایش و چه پوششی برای چه مکانی مناسب است را نمیدانند .
مردان بیکارند و زنان به جای آنها کار می کنند و درآمد حاصله را برای آرایش کردن و برهم زدن هنجارهای جامعه استفاده میکنند. یعنی خود آمریکاییا موندن که ما چطور تا الان نپوکیدیم.
کارشناستون که گفتن آرایش فرهنگ بازیگران غربی و شرقیه به هیچ وجه اینطوری نیست آرایش فرهنگ رنان خاور میانست و من تا حالا هنرپیشه غربی ندیدن به سبک زنان خاورمیانه آرایش پررنگ خلیجی بکنه. هرچی رو نندازین گردن غربیا ما چون خودمون فرهنگ مد رو کنترل نمیکنیم و براش طرح و برنامه نداریم و اصرار به پوشش های ۱۰۰۰ سال پیش داریم در حالی که شدنی نیست مد تو جامعه جوونمون از جاهای عجیب و غریبی سر دراورده.
من زني ٤٥ ساله ام كه از علي رغم اين كا ر ميكنم و درامد دارم از لوازم ارايشي غير از ضد افتاب استفاده نكرده ام و دليل ان تنبلي و صرف وقت مي باشد چون برام مهم نيست تو محل كار ديگران از ظاهر من خوششان بياد يا نه. دليل ارايش تو كشور ما بخاطر حجاب هست چون به نوعي ظاهر بد ديده ميشه و افراد خود نما و بدون اعتماد به نفس ميخوان اون جوري خودشونو مطرح كنند غافل از اينكه ارايش پوستشون رو هم خراب ميكنه
خوب که چی؟
به نظر من خیلیا فقط به قصد کلاس گذاشتن رقم های بالایی برای خرید لوازم آرایشی می گن... به جای این کارا بیاین هزینه کلی خرید لوازم آرایشی کشور رو بر تعداد بانوان کشور (مثلا سنین 16 تا 60 سال) تقسیم کنین تا ببینین زنای ایرانی واقعا بطور متوسط چقدر خرج لوازم آرایشی می کنن...
تهوع آور شده...هر چیزی حدی داره
بالاخره تفاوت فرهنگ غرب و یه کشور جهان سومی در اینجا هم خودشو نشون میده...
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر