صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دو بازیکن پرسپولیس به کیش رفتند

خارجی های پرسپولیس صبح امروز راهی جزیره کیش شدند.
کد خبر: ۵۳۱۰۱۷
| |
2946 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، جری بنسون و لوکا ماریچ بازیکنان خارجی پرسپولیس صبح امروز (شنبه) برای گرفتن اقامت خود در ایران عازم کیش شدند. این دو بازیکن که در لیست 18 نفره بازی امروز مقابل پیکان در چارچوب جام حذفی جایی نداشتند، قرار است امشب به تهران برگشته تا از فردا در کنار سرخپوشان به تمرین بپردازند.

* خانواده مایکل اومانیا دوشنبه از کاستاریکا عازم ایران خواهند شد و پس از سفر به آمریکا روز چهارشنبه به تهران می‌رسند. این بازیکن مدت‌ها بود که از مسئولان باشگاه پرسپولیس درخواست فراهم کردن شرایط سفر خانواده‌اش به ایران را کرده بود.

* با وجود اینکه خانواده بنسون به ایران آمده‌اند، مسئولان باشگاه پرسپولیس هنوز نتوانسته‌اند برای این بازیکن منزل اجاره کنند و به او قول داده‌‌اند تا روز دوشنبه 23 شهریور حتما این اتفاق رخ خواهد داد. آنها در حال حاضر در هتل المپیک اسکان دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟