صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نفر شماره دو داعش در حمله هوايي آمريکا در عراق کشته شد

الحیالی «معاون ارشد» ابوبکر البغدادی رهبر داعش بود و وظیفه عملیات داعش در عراق را برعهده داشت و «نقشی مهم در سازماندهی عملیات داعش را در دو سال گذشته» به ویژه در حمله ژوئن 2014 این سازمان به موصل برعهده داشت.
کد خبر: ۵۲۵۹۰۳
| |
2403 بازدید
کاخ سفید جمعه اعلام کرد در حمله هوایی آمریکا نزدیک شهر موصل در عراق فرد شماره دو گروه تکفیری صهیونیستی داعش کشته شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کرد فاضل احمد الحیالی ملقب به حاج معتز که به همراه ابوعبدالله یکی دیگر از رهبران این سازمان تکفیری و مسئول اطلاع رسانی این سازمان با یک خودرو در حرکت بودند در حمله هوایی آمریکا در 18 اوت کشته شد.

شورای امنیت ملی آمریکا افزود الحیالی یکی از هماهنگ کنندگان اصلی انتقال سلاح، مواد منفجره ، تجهیزات و نیرو بین عراق و سوریه بود.

نید برایس سخنگوی رسمی شورای امنیت ملی گفت: «کشته شدن وی تاثیری عملی بر عملیات داعش خواهد داشت چرا که نفوذ او بر منابع مالی، رسانه ای، عملیاتی و فعالیت تدارکاتی در داعش تاثیر داشت.»

کاخ سفید افزود الحیالی «معاون ارشد» ابوبکر البغدادی رهبر داعش بود و وظیفه عملیات داعش در عراق را برعهده داشت و «نقشی مهم در سازماندهی عملیات داعش را در دو سال گذشته» به ویژه در حمله ژوئن 2014 این سازمان به موصل برعهده داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار