حرکت دایی با صبا رو به عقب!
به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه دیدارهای هفته چهارم از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور، عصر امروز جمعه با برگزاری یک دیدار در تهران پیگیری شد که طی آن تیم فوتبال راهآهن با نتیجه ۲ بر یک برابر میهمانش صبای قم به پیروزی دست یافت.
در این بازی که در ورزشگاه شهرقدس و با قضاوت شاهین حاج بابایی برگزار شد، میلاد محمدی (۲۸ و ۵۶) برای تیم راهآهن گلزنی کرد و محمد اوسانی (۷۴) تک گل تیم صبای قم را به ثمر رساند.
تیم راهآهن با این پیروزی ۵ امتیازی شد و به خاطر تفاضل گل کمتر نسبت به تیمهای تراکتورسازی و پدیده مشهد به رده نهم جدول رسید. تیم صبای قم هم که با هدایت علی دایی، لیگ پانزدهم را با ۳ تساوی متوالی آغاز کرد، نخستین باخت فصل جاریاش را برابر راهآهن تجربه کرد تا با ۳ امتیاز قبلی به رده دوازدهم سقوط کند، آنهم به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به فولاد و سیاهجامگان.
حرکت رو به عقب چیه؟
یادتون رفته ایشون آقای گل جهان هستن؟؟
چون آقای گل جهان هستن حق دارن پرسپولیس راه آهن صبا یا هر تیم دیگه دیرو به فلاکت برسونن! آخه ایشون آقای گل جهانن!
راستی اوناییکه به تعداد گلای ایشون مینازن و جواب ناشی گری, ایشونو با آقای گل جهان بودن میخوان سرپوش بذارن و اونو ذی حق نشون بدن یکم فکر کنن یکم منطقی حرف بزنن تا کی ایشون باید با نتایج اسف ناکشون به روح و روان , هوادارای تیمایی که مربیشونه باید چنگ بزنه و کسی چیزی نگه؟



