صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مشکل فنی برای فوکر 100 هواپیمایی نفت

یک فروند هواپیمای فوکر 100 تهران به یزد به شماره پرواز 2608 هواپیمایی نفت هنگام بلند شدن از فرودگاه مهراباد دچار مشکل فنی شد.
کد خبر: ۵۱۹۳۷۸
| |
15392 بازدید
یک فروند هواپیمای فوکر 100 تهران به یزد به شماره پرواز 2608 هواپیمایی نفت هنگام بلند شدن از فرودگاه مهراباد دچار مشکل فنی شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، پرواز شماره 2608 هواپیمایی نفت از تهران به یزد هنگام برخاستن از فرودگاه مهراباد دچار مشکل فنی شد.

در همین ارتباط غلامرضا قاسمی مدیر عامل هواپیمایی نفت در گفتگو اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به هیچ عنوان حادثه‌ای صورت نگرفته و تنها به دلیل مشکل در سیستم رادیویی هواپیما در ابتدای پرواز اختلال ایجاد شد.

وی افزود: این اختلال به قدری ساده بود که حتی خلبان پرواز می‌توانست این موضوع را نادیده گرفته و پرواز را ادامه دهد که به دلیل اولویت ایمنی از این کار پرهیز کرد.

قاسمی تصریح کرد: مشکل به وجود آمده به سرعت حل شد اما به دلیل اینکه یکی از مسافران اعلام انصراف از سفر را کرد و از آنجا که تخلیه بار و دریافت پنل جدید پرواز زمان‌بر بوده مسافران مدتی در هواپیما معطل ماندند.

مدیر عامل هواپیمایی نفت در پایان افزود: این پرواز ساعت 22 در صحت کامل در فرودگاه شهر یزد به زمین نشست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟