صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارزش 700 میلیون دلاری 13 تن طلا

رییس کل بانک مرکزی ارزش 13 تن طلای آزاد شده در حاشیه مذاکرات وین را 700 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: علاوه بر این طی دو سال گذشته 8 تن طلا به ارزش 400 میلیون دلار خریداری و وارد کشور شده است.
کد خبر: ۵۱۴۲۴۸
| |
2945 بازدید

رییس کل بانک مرکزی ارزش 13 تن طلای آزاد شده در حاشیه مذاکرات وین را 700 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: علاوه بر این طی دو سال گذشته 8 تن طلا به ارزش 400 میلیون دلار خریداری و وارد کشور شده است.

ولی الله سیف روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با ارایه توضیحاتی در خصوص چگونگی آزادسازی 13 تن طلا در حاشیه مذاکرات وین، افزود: هم اکنون ایران طلایی که مالکیت آن را داشته اما برای واردات آن با مشکل مواجه بوده را برطرف کرده، مگر آنکه دوباره طلای جدیدی خریداری کند.

وی ادامه داد: با رایزنی های انجام شده معادل 13 تن طلا که قبلا خریداری شده و طی دو سال گذشته در آفریقای جنوبی به صورت امانی نگهداری می شد اما به خاطر شرایط تحریم و برخی کارشکنی ها امکان انتقال به ایران را نداشت، رفع و وارد کشور شد.

وی با بیان آنکه، جمهوری اسلامی ایران به کارشکنی ها در خصوص ورود طلای بلوکه شده فائق آمده است، اظهار داشت: در حال حاضر ایران دیگر طلای خریداری شده که مشکل واردات داشته باشد، ندارد، مگر آنکه طلای جدیدی را خریداری کند.

سیف افزود: براساس پیگیری های انجام شده در مذاکرات جاری در وین مشکل واردات 13 تن طلا رفع گردید و طی هفته گذشته در 3 محموله و آخرین آن سه شنبه هفته گذشته به میزان 4 تن بود، وارد کشور و تحویل خزانه بانک مرکزی شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟