زیکو: اگر در فیفا تغییر نباشد، نامزد نمی‌شوم

اسطوره فوتبال برزیل اعلام کرد فقط با این شرط که در فدراسیون جهانی فوتبال تغییرات اساسی ایجاد کند، نامزد ریاست فیفا شده است.
کد خبر: ۵۱۰۷۸۷
| |
2898 بازدید

به گزارش فارس؛ زیکو که خود را برای جانشینی سپ بلاتر در انتخابات پایان سال جاری میلادی نامزد کرده، می‌کوشد در صورت گزینش،‌تحولی عظیم بوجود آورد.

وی در مصاحبه‌ای با روزنامه بیلد آلمان اظهارداشت:اگر قرار باشد هیچ تغییری رخ ندهد،‌ آن وقت برای ریاست فیفا نامزد نخواهم شد. نمی‌خواهم پولم را خرج کنم تا بلیت بخرم و به سراسر جهان سفر کرده و برای کسب آرا خواهش کنم.

او ادامه داد: من مخالف این مدل هستم که نامزد ریاست مورد حمایت 5 کنفدراسیون قراربگیرد.مسلم است که به این شکل بحث رشوه پیش می‌آید.

وی در این مصاحبه عنوان کرد در صورت انتخاب به عنوان رئیس فیفا، از مارادونا به عنوان معاون استفاده می‌کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت