صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حاشیه‌های پیش از بازی ترکمنستان - ایران

آزمون و پورقاز مورد توجه قرار گرفتند

کد خبر: ۵۰۹۴۵۱
| |
2410 بازدید
 دو بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان که جزو ترکمن‌های کشورمان هستند مورد توجه رسانه‌های ترکمنستانی قرار گرفتند.

به گزارش تسنیم، با وجود اینکه دیدار ترکمنستان و ایران در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه و جام ملت‌های 2019 امارات ساعت 17:30 امروز (سه‌شنبه) به میزبانی ترکمنستان برگزار می‌شود اما برخی شرایط میزبانی هنوز فراهم نشده است.

کارگران ترکمنستانی در فاصله 14 ساعته تا آغاز دیدار تیم ملی فوتبال کشورشان مقابل ایران در ورزشگاه اسپورت توپلومی شهر داش‌آغوز مشغول به کار بودند و تا ساعت 3 بامداد (به وقت ترکمنستان) ورزشگاه را آماده می‌کردند. به همین دلیل پروژکتورهای ورزشگاه تا صبح روشن بود تا کارگران بتوانند به راحتی مشغول به کار شوند.

با وجود اینکه امکانات شهر داش‌آغوز کم است و شرایط خوبی برای میزبانی وجود ندارد اما ترکمنستانی‌ها تمام تلاش‌شان را انجام دادند و حتی روز گذشته سرمربی این تیم از اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان به دلیل ضعف‌های احتمالی عذرخواهی کرد.

موضوع دیگری که پیش از بازی ترکمنستان و ایران وجود دارد مورد توجه قرار گرفتن دو بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان برای رسانه‌های ترکمنستانی است. سردار آزمون و عزت‌الله پروقاز که جزو بازیکنان ترکمن کشورمان هستند در کانون توجه قرار دارند و رسانه‌های ترکمنستانی بیشتر با این دو بازیکن صحبت می‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟