درخواست بارتومئو از آلوس برای تمدید قرارداد

جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا از دنی آلوس درخواست کرد که قرارداد خوبی با بارسلونا امضا کند.
کد خبر: ۵۰۶۰۵۸
| |
1484 بازدید
به گزارش "ورزش سه"، قرارداد مدافع ایتالیایی در پایان فصل به پایان می‌رسد و مدیربرنامه‌هایش عنوان کرده بود که پیشنهاداتی از دیگر تیم‌ها دریافت کرده اند. با این حال، آلوس چندی پیش عنوان کرد که می‌خواهد در بارسا بماند و حالا بارتومئو از او خواست که قراردادی خوب با آبی‌اناری ها امضا کند.

او گفت:" ما پیشنهاد جدیدی با احترام به آلوس ارائه خواهیم کرد. او از جزئیات پیشنهاد اطلاع دارد ولی تصمیم با خودش است. ا گر من جایش بودم، قرارداد را امضا می‌کردم زیرا یک قرارداد خوب با بارسلونا است که به نظر من بهترین باشگاه جهان است."

بارتومئو سپس راجع به انریکه گفت:" لوئیس انریکه با باشگاه قرارداد دارد و عملکرد خیلی خوبی داشته است. نمی‌دانم که چرا نخواهد در تیم بماند وقتی که عملکرد خیلی خوبی داشته و هنوز یک سال دیگر با ما قرارداد دارد."
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟