صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ 5 سرنشین 206 بر اثر سقوط در دره

کد خبر: ۵۰۳۸۳۴
| |
6266 بازدید
|
۳

سقوط یک پژو 206 در دره، مرگ پنج نفر را رقم زد.

به گزارش فرهیختگان، مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور درباره جزئیات این خبر گفت: «یک دستگاه پژو 206 به انتهای دره‌ای در چالوس سقوط کرد و همه سرنشینان این خودرو که 5مرد 20 تا 30 ساله بودند جان خود را از دست دادند.»

سخنگوی اورژانس کشور همچنین گفت: «بر اثر وقوع این حادثه که ساعت 6:10 دیروز اتفاق افتاد، همه سرنشینان در دم و پیش از رسیدن امدادگران جان خود را از دست دادند.»

سرهنگ صمد اسفندیاری معاون فرمانده پلیس راه درباره علت این حادثه گفت: «علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه در محل در حال بررسی است ولی تا الان دلایلی چون خطای انسانی و عوامل فردی مطرح شده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
مگه کناره جاده بلوک سیمانی نداره؟؟؟
شهاب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
باید گارد ریلهای قوی تر نصب کنند . حالا ما همش بگیم ....
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
ضمن تشكر از سايت تابناك لازم بذكر است حادثه در ساعت حدود 12 شب رخ داده بود ولي متاسفانه امداد هلال احمر و اورژانس دير به منطقه اعزام شدند بخاطر همين ساعت رسيدن به محل تصادف را بعنوان ساعت حادثه اعلام كرده اند!!!!! مطلب بعدي اينكه اين بندگان خدا از همكاران بنده بودند و همگي بالاي 30 سال رو داشتند و همشون زن و بچه دار بودند. خداوند قرين رحمت الهي خود قرار دهد.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟