صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مخالفت انصار الله يمن با پيشنهاد رياض

روزنامه «المساء پرس» یمن نوشت: «عربستان به یمن پیشنهاد داد در قبال توقف حملات به مناطق مرزی عربستان، بمباران استان صعده را متوقف می کند اما انصار الله این پیشنهاد را رد کرد و خواستار توقف کامل حملات به مناطق مختلف یمن شد.»
کد خبر: ۴۹۸۱۳۰
| |
3339 بازدید
منابع مطبوعاتی در یمن از پیشنهاد مشروط ریاض برای توقف حملات به مناطق مرزی عربستان و مخالفت انصار الله با این پیشنهاد خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری آسیا، روزنامه «المساء پرس» یمن نوشت: «عربستان به یمن پیشنهاد داد در قبال توقف حملات به مناطق مرزی عربستان، بمباران استان صعده را متوقف می کند اما انصار الله این پیشنهاد را رد کرد و خواستار توقف کامل حملات به مناطق مختلف یمن شد.»

این روزنامه نوشت:« عربستان این پیشنهاد را عصر روز جمعه یعنی یک روز پس از درگیری شدید منطقه مرزی که به فرار دهها نظامی عربستانی و انهدام تعدادی از تجهیزات جنگی این کشور منجر شده بود ارائه کرد.»

در پی نفوذ جنگجویان قبیله ای به منطقه نجران در عربستان نظامیان ارتش عربستان با ترک مواضع خود فرار کردند و گفته می شود افراد مسلح قبیله ای همچنان مناطقی از خاک عربستان را در کنترل خود دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...