بهترین دما برای نگهداری ماهی قرمز

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند ازتشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.
کد خبر: ۴۸۳۷۰۸
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۰ 15 March 2015
|
9612 بازدید
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان زرند ازتشدید طرح نظارتی دامپزشکی زرند برای عرضه ماهی قرمز خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمان؛ حسن لطفعلی پور گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه ماهی قرمز با تلاش جدی کارشناسان دامپزشکی زرند در اسفند ماه سال جاری آغاز شده است.

وی افزود: در این طرح کلیه اماکن عرضه ماهی قرمزبه لحاظ داشتن مجوز فروش و گواهی حمل ماهی از مراکز تولید بازدید و بازرسی می‌شوند.

لطفعلی پور با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین اهداف اجرای این طرح جلوگیری از شیوع و انتقال برخی از بیماریهای پوستی، قارچی و انواع مسمومیت‌ها است،گفت: همشهریان عزیز بایستی ماهی قرمز سفره هفت سین خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی با اشاره به اینکه بهترین دما برای نگهداری ماهی 20 تا 25 درجه است؛افزود: این آب بایستی به مدت 48 ساعت در ظروف سر بازنگهداری شود تا کلرزدایی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت