صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نامه ی تاج به کفاشیان درخصوص اعتراض‌ها به داوری

کد خبر: ۴۷۵۰۲۸
| |
2204 بازدید

رئیس سازمان لیگ فوتبال در خصوص ارتقای کیفیت داوری با رئیس فدراسیون فوتبال دیدار می‌کند.

به گزارش سایت رسمی سازمان لیگ، مهدی تاج با ارسال نامه‌ای به علی کفاشیان،تشکیل جلسه فوری برای رسیدگی به مسایل داوری و اعتراضات فراوان نسبت به آن را خواستار شده است.

در نامه مهدی تاج خطاب به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال آمده است: «با توجه به شروع نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس و لیگ آزادگان و حساسیت موضوع اعتراض باشگاه‌ها در خصوص داوری این مسابقات و توجه به اهمیت هماهنگی بین بخش‌های برگزار کننده و بخش سازماندهی امور قضاوت داوران و ضرورت ارتقا کیفیت داوری با قدردانی از زحمات جامعه داوری دستور فرمائید نسبت به برگزاری جلسه فوری با حضور جنابعالی، ریاست کمیته داوران و ریاست دپارتمان داوری با هدف هماهنگی فعالیت‌ها و تحلیل برنامه‌ها و ارزیابی امور اقدامات لازم را بعمل آورند».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟