صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تیموریان: ما ستاره نداریم اما یک تیم هستیم

کد خبر: ۴۶۶۷۵۲
| |
1297 بازدید
بازیکن تیم ملی فوتبال ایران می‌گوید این تیم برای کسب بهترین نتیجه به استرالیا آمده است.

به گزارش ایسنا، آندرانیک تیموریان در نشست خبری قبل از دیدار ایران مقابل قطر، اظهار کرد: ما پنج‌شنبه بازی سختی را پیش‌رو خواهیم داشت. با توجه به این که قطر بازی قبلی خود را با شکست پشت سر گذاشته است این بازی آخرین فرصت برای آنها خواهد بود.

وی ادامه داد: در تیم ملی ایران یک یا دو بازیکن ستاره وجود ندارد، بلکه ما یک تیم هستیم و به این جا آمده‌ایم تا در جام ملت‌های آسیا بهترین نتیجه‌ ممکن را کسب کنیم.

تیموریان درباره حضور بازیکنان جوان در تیم ملی ایران هم گفت: این قانون فوتبال است روزی جوانان می آیند و بعد از این که چند سال از فوتبالشان گذشت باید کنار بروند. ما در حال حاضر جوانان خوبی در تیم داریم که آینده دار هستند و می‌توانند پرچم ایران را به اهتزاز در بیاورند. اکثر این بازیکنان در اروپا بازی می‌کنند و لیاقت این را دارند که پیراهن تیم ملی فوتبال ایران را بر تن کنند. ان‌شاءالله با حضور در جام ملت‌های آسیا تجربه بیشتری را کسب می‌کنند و کامل تر می‌شوند.

وی اضافه کرد: می‌خواهم از ایرانیانی که در استرالیا از ما استقبال کردند و به ورزشگاه آمدند و ما را تشویق کردند تشکر کنم. این‌ها نماینده 80 میلیون ایرانی هستند و من از آنها تشکر کرده و دستشان را می‌بوسم.

ها‌فبک تیم ملی ایران درباره آسیب دیدگی‌ جزئی خود هم گفت: بعد از بازی با بحرین خستگی شدیدی داشتم و با صلاحدید کادر فنی استراحت کردم. در هتل با بدنساز تیم تمرین کردم. امروز هم پزشکان وضعیتم را چک کردند و خدا را شکر مشکلی ندارم و در تمرین پایانی پیش از بازی با قطر شرکت می‌کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟