مدیرکل دفتر ترانزیت راهداری؛

پلمب مخزن سوخت کامیون‌های ترکیه

مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پلمب مخزن سوخت کامیون‌های ترکیه در مرز کشور از ۱۰ آذرماه سال جاری (اول دسامبر) خبر داد و گفت: علاوه بر این‌که به کامیون‌های ترکیه سوخت نمی دهیم عوارض هم می‌گیریم.
کد خبر: ۴۵۰۴۶۵
| |
12741 بازدید

مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از پلمب مخزن سوخت کامیون‌های ترکیه در مرز کشور از ۱۰ آذرماه سال جاری (اول دسامبر) خبر داد و گفت: علاوه بر این‌که به کامیون‌های ترکیه سوخت نمی دهیم عوارض هم می‌گیریم.

به گزارش اشگاه خبرنگاران، محمدجواد عطرچیان اظهار کرد: از اول دسامبر مطابق با 10 آذرماه باک مخزن کامیون‌های ترکیه را در مرز ورودی به ایران پلمب می‌کنیم و یک قطره سوخت هم در خاک جمهوری اسلامی ایران به آنها نمی‌دهیم.

وی تصریح کرد: از این تاریخ (10 آذرماه) باک کامیون‌های ترک در مرز ورودی پلمب می‌شود و در مرز خروجی نیز باید با پلمب سالم عبور کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیمات مشترک بین وزارت امور خارجه، گمرک و وزارت راه و شهرسازی با همکاری رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه باک کامیون‌های ترک در زمان ورود به ایران پلمب می‌شود.

مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان این‌که تردد کامیون‌ها هم‌اکنون انجام می‌شود، بیان کرد: البته از میزان تردد کامیون‌های دو کشور کاسته شده است.

عطرچیان با بیان این‌که به ازای پیمایش هر 100 کیلومتر در خاک ایران از کامیون‌های ترکیه 50 یورو دریافت می شود، گفت: علاوه بر پلمب باک کامیون‌های ترک یک قطره سوخت هم به آنها نمی دهیم و عوارض هم می‌گیریم.

به گزارش تسنیم پایگاه خبری ورلد بولتین امروز به نقل از سفیر ایران در ترکیه اعلام کرد مسائل مورد اختلاف اخیر در خصوص تعرفه های ترانزیتی کامیون های عبوری از مرز ایران و ترکیه، پس از مذاکرات مقامات دو کشور حل و فصل شده است

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت