تکذیب هشدار آمریکا به دیکتاتور سابق یمن

کد خبر: ۴۴۷۱۳۸
| |
3414 بازدید

سفارت آمریکا اخبار مربوط به تعیین ضرب الاجل برای علی عبدالله صالح دیکتاتور سابق یمن برای ترک خاک این کشور تا جمعه را تکذیب کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری مأرب پرس، سفارت آمریکا در صنعاء اعلام کرد که اخبار مربوط به اینکه سفیر این کشور از علی عبدالله صالح دیکتاور سابق یمن خوسته است تا جمعه خاک کشور را ترک کند، صحت ندارد.

سفارت آمریکا همچنین تاکیدک ردک ه این گزارش نادرس است و هیچ پیامی در این خصوص از آمریکا به صالح ارسال نشده است.

این در حالی است که پایگاه الموتمر نت سخنگوی حزب کنگره اعلام کرده بود که سفیر آمریکا در صنعا به صالح اعلام کرده است که باید تا پیش از جمعه خاک کشور را ترک کند.

یک منبع مسئول در دفتر علی عبدالله صالح گفته بود که سفیر آمریکا در صنعا تهدید کرده است در صورتی که علی عبدالله الصالح خاک یمن را تا جمعه ترک نکند، وی را تحریم خواهد کرد.

وی افزود: علی عبدالله صالح این درخواست آمریکا را دخالت آشکار در امور یمن برشمرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار