صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ریبری در شرف بازگشت به ترکیب بایرن مونیخ

کد خبر: ۴۴۱۱۱۳
| |
1622 بازدید
هافبک فرانسوی باواریایی‌ها که به دلیل مصدومیت مدتی طولانی خانه‌نشین بود اکنون آماده بازگشت به میادین است.

به گزارش تسنیم، فرانک ریبری که به دلیل آسیب‌دیدگی زانو در این فصل تنها یک بازی برای بایرن مونیخ انجام داده، دوره ریکاوری خود را پشت سر گذاشته است و در آستانه بازگشت به جمع شاگردان پپ گواردیولاست.

ریبری 31 ساله که به دلیل مصدومیت کمر جام جهانی 2014 را هم از دست داد، پس از برطرف شدن تورم تاندون زانویش، این هفته تمرینات پا به توپ خود را در کنار سایر بازیکنان بایرن مونیخ از سر گرفت.

طبق اعلام سایت باشگاه بایرن مونیخ، ریبری تمریناتش را از روز سه‌شنبه آغاز کرده است و زیر نظر دکتر تیم هولگر بوریش و همچنین فیزیوتراپ باواریایی‌ها، توماس ویلهلمی توانست یک تمرین فشرده را با موفقیت انجام دهد.

باوجود بازگشت ریبری، بایرن مونیخ هنوز غایبان بزرگی دارد که از جمله آنها می‌توان به باستین شواین‌اشتایگر، تیاگو آلکانتارا و خاوی مارتینس اشاره کرد.

بایرن مونیخ با وجود غیبت این بازیکنان فصل را خوب شروع کرده است و اکنون با حاشیه امنیتی چهار امتیازی و با کسب 17 امتیاز از هفت هفته در صدر جدول رده‌بندی بوندس‌لیگا قرار دارد و در لیگ قهرمانان اروپا نیز با دو پیروزی متوالی برابر منچسترسیتی و زسکا مسکو صدرنشین گروه خود است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار