صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
باید به فساد در فوتبال پایه رسیدگی شود

حیدری: همه شادی‌های‌مان را تقدیم مظلومی می‌کنیم

کد خبر: ۴۳۱۲۶۲
| |
1833 بازدید
مدافع هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکنان تیم ما همه شادی‌های خود را به غلامحسین مظلومی تقدیم می‌کنند تا هر چه زودتر خوب شود.

به گزارش تسنیم، خسرو حیدری درباره ملاقاتش از غلامحسین مظلومی و وضعیت او عنوان کرد: آقای مظلومی قبلا در بیمارستان بودند که وضعیت خوبی پیدا کردند و حتی من در یک برنامه زنده هم دیدم که حضور پیدا کرده بودند و از این موضوع بسیار خوشحال شدیم اما گویا او دوباره دچار مشکل شده است و امیدوارم همه مردم ایران برای شفای ایشان دعا کنند.

وی افزود: همه ورزشکاران نزد آقای مظلومی رفتند و او را ملاقات کردند و تمام اعضای تیم استقلال پیش آقای مظلومی رفته‌اند و ما پیروزی‌مان را نیز به او تقدیم کردیم و امیدواریم هر چه زودتر سلامتی‌شان را به دست آورد و خدا زودتر شفای عاجل به او و تمام بیماران بدهد. 

حیدری در پاسخ به این سوال که آیا مظلومی می‌تواند بیماریش را دریبل بزند یا نه، گفت: آقای مظلومی بسیار قوی هستند و حتی با وجود مشکلاتی که داشت باز هم می‌خندید و بازی‌های استقلال را دنبال می‌کرد و بازیکنان تیم ما هم همه شادی‌های خود را به او تقدیم می‌کنند تا هر چه زودتر خوب شود.

وی در خصوص مشکلات فوتبال پایه تهران عنوان کرد: زمانی که ما در فوتبال پایه تهران بودیم شرایطی بود که اگر استعدادی در فوتبال پایه حضور داشت می‌توانست به راحتی به تیم‌های ملی راه پیدا کند و آن زمان ما توانستیم در تیم جوانان، امید و بزرگسالان بازی کنیم اما اکنون جو بسیار بدی در فوتبال پایه حاکم است. 

مدافع - هافبک استقلال ادامه داد: اکنون نه تنها در تیم‌های پایه بلکه در لیگ یک هم آلودگی زیادی وجود دارد و هر جایی که پول بیشتری بدهی می‌توانی، بازی کنی. 

حیدری در خصوص اینکه آیا پول عامل مشکلات فوتبال پایه شده است، گفت: مسلما هر جایی که پول وجود داشته باشد فساد هم وارد می‌شود و این موضوع باید در تیم‌های پایه رسیدگی شود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟