صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
روزشماری برای ارائه گزارش فساد در فوتبال ایران؛

نام‌ها‌ در پرونده «فساد در فوتبال» ممکن است هوش از سرتان ببرد

تصور کنید ‌در میان این پنجاه نام، چشمتان به نام کسی بخورد که در پنج سال اخیر در فوتبال ایران داعیه‌دار مبارزه با فساد و پلیدی بوده است. تصور کنید در میان این نام‌ها، نام یکی از مسئولان فدراسیون ‌باشد که از قضا کارش برخورد با فساد و تبانی در فوتبال ایران است!
کد خبر: ۴۲۵۳۸۹
| |
78532 بازدید
|
نام‌ها‌ در پرونده «فساد در فوتبال» ممکن است هوش از سرتان ببردوسواس عجیب کمیسیون اصل نود فوتبال ایران برای جلوگیری از درز اطلاعات به بیرون، موجب شده تا هوش و حواس‌ها این روز‌ها جمع باشد تا ببیند نتیجه تلاش ده ماه مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی ابعاد پرونده فساد در فوتبال ایران چه خواهد بود؛ پرونده‌ای که بنا به گفته اعضای کمیسیون، نزدیک به پنجاه متهم دارد و حتی صحبت از باز شدن پای مقامات عالی‌رتبه به آن هم شنیده می‌شود؛ اما اینکه سرانجام کی این انتظار به ‌سر می‌رسد و گزارش خوانده می‌شود، چیزی است که باید نشست و منتظر بود.

به گزارش «تابناک»، گمانه‌زنی‌ها در خصوص نام پنجاه تنی که حمیدرضا رسایی از حضور‌شان در میان متهمان فساد در فوتبال ایران سخن می‌گوید، خیلی پیشتر از مصاحبه‌های این عضو کمیسیون اصل نود مجلس شروع شده بود و همچون همیشه از نام‌های بزرگ فوتبال ایران تا دست‌های پشت پرده، همه و همه در مظان اتهام بودند. در این میان نشانه‌ها‌ هم کم نبود و از لغو انتخابات هیأت فوتبال تهران بگیر تا دعوت نام‌های بزرگ و کوچک به مجلس، از اعضای فدراسیون تا گزارشگران تلویزیون همه و همه در این ده ماه پایشان به مجلس شورای اسلامی باز شده و از آن‌ها در خصوص ابعاد این ماجرا پرسیده شده است.

اما اکنون شنیده‌ها حکایت از این دارد، ‌بر خلاف تصور عمومی که یکی دو نام در رده‌های بالای فدراسیون را از سرمهره‌های پرونده فساد در فوتبال می‌دانستند و همواره از کارکردشان ‌انتقاد می‌کردند، گویا نام‌هایی در این میان به چشم می‌خورد که انتشارش ممکن است هوش از سرتان ببرد.
 
تصور کنید ‌در میان این پنجاه نام، چشمتان به نام کسی بخورد که در پنج سال اخیر در فوتبال ایران داعیه‌دار مبارزه با فساد و پلیدی بوده است. تصور کنید در میان این نام‌ها، نام یکی از مسئولان فدراسیون ‌باشد که از قضا کارش برخورد با فساد و تبانی در فوتبال ایران است یا از قضا یکی از این پنجاه نام، نام فردی باشد که در همه این سال‌ها خود‌ را تنها کسی می‌داند که ‌علیه مافیا و تباهی فوتبال ایران قد برافراشته است.

واقعا دشوار خواهد بود اگر روزی از همین روز‌ها در خلال گزارش کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی ببینیم پای افرادی در میان است که در همه این سال‌ها، خودشان را در جبهه حق می‌دیدند و علیه زشتی‌های فوتبال ایران قد علم کرده‌اند. عجیب است اما فوتبال ایران ثابت کرد، چیزهای عجیب و دور از ذهن رابطه نزدیک‌تری با واقعیت دارند.

حمیدرضا رسایی می‌گوید، ‌برای نمایندگان مجلس اثبات شده که فساد در فوتبال ایران ریشه دوانده است و مافیای بزرگی در این حوزه فعالیت می‌کند و فعلا دست‌کم پنجاه نام ریز و درشت از دست‌اندرکاران فوتبال در لیست سیاه گزارش کمیسیون دیده می‌شود. چنان که از مصاحبه‌های جدید و قدم اعضای کمیسیون هم بر‌می‌آید در میان این نام‌ها افراد با نفوذ و عالی‌رتبه‌ای هم هستند و حضور همین نام‌ها خیلی‌ها را نگران کرده که شاید گزارش کمیسیون آنچنان که باید و شاید ارائه نشود و شاید برخی نام‌ها بنا به مصلحت‌های همیشگی حذف شود.

اما آنچه ‌مسلم است، با فعالیت‌های گسترده گروه‌های گوناگون در جریان بررسی این پرونده و مشاوره‌هایی که از سوی متخصصان و از زوایای مختلف در این زمینه به نمایندگان مجلس داده شده، ‌گزارش جامعی از فساد در فوتبال ایران جمع شده است که تنها مانده ارائه درست و بموقع آن؛ ارائه‌ای که خیلی‌ها دیر شدن همیشگی آن را به قیمت صراحت و شفافیتش به ‌جان می‌خرند؛ البته اگر نام‌هایی که گفتیم بگذارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۶۰
سیامک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
تازه بعد از مدتها کش وقوس اینجوری نام میبرند : ب-خ گ- ف ع-ی ض -ص ت- ا د- ذ ل--ب و....... یعنی خودتون برین بگردین و پیداش کنین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
علی
|
United Kingdom
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
ای بابا ، 1% فکر کن اسامی شون رو اعلام کنن. اینم شده مثه روغن پالم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
امان از مملکت ما که همه خبر ها بدون اسم و نشون است و اگر هم باشد با چ. خ و دال معرفی می شوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
باید اسم همه گفته شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
ابراهیم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
البته مظان اتهام فکرکنم درسته
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
شاید جناب رسائی اگر به به تماشای بازیهای جهانی تشریف فرما میشدند فساد ریشه کن میشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
خسته
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
حالمان را بد می کند این فوتبال!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
شایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
جوری میگین دشوار خواهد بود انگار ما تا حالا تو این مملکت فساد ندیدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
دمت گرم
یحیا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
مظان اتهام نه مذان اتهام
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
قطعا هوش از سرتان خواهد رفت. این بخشی از نام ها است که انتشار آنها به ضرر مملکت نخواهد بود:

1- سوباسا اوزارا
2- ایکی تاشی
3- کاکرو
4- توپ جمع کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱
:)
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار