میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
هوشیار زیباری خبر داد

ورود تیم نظامی آمریکا به کردستان عراق

وزیر امور خارجه سابق عراق خبر داد که یک تیم نظامی آمریکا برای کمک به نیروهای پیشمرگه به کردستان عراق آمدند.
کد خبر: ۴۲۳۸۵۵
| |
14660 بازدید

وزیر امور خارجه سابق عراق خبر داد که یک تیم نظامی آمریکا برای کمک به نیروهای پیشمرگه به کردستان عراق آمدند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از السمله، هوشیار زیباری وزیر امور خارجه سابق عراق در نشست خبری مشترک با فؤاد حسین رئیس دفتر ریاست منطقه کردستان گفت: ما امروز به جهان ثابت کردیم که ارتش و نیروهای پیشمرگه در یک جبهه واحد با دشمن می‌جنگند.

وی تاکید کرد که تروریست‌های داعشی بر هیچ یک از چاه‌های نفت شمال عراق تسلط نیافته‌اند.

زیباری همچنین اعلام کرد که در حمله امروز آمریکایی‌ها دو واحد از تروریست‌ها داعش منهدم شدند.

وی خبر داد که یک تیم نظامی آمریکا برای کمک به نیروهای پیشمرگه به کردستان عراق آمدند.

وزیر خارجه سابق عراق که به تازگی از سمتش برکنار شده در ادامه خواستار حمایت منطقه‌ای و بین المللی از نیروهای کرد در مقابل تروریست‌های داعش شد و تاکید کرد که تروریست‌ها قصد حمله بزرگی به کردستان عراق را داشتند و داعش خطری وجودی برای کردهای عراق است.

وی با بیان اینکه بین نیروی هوایی ارتش عراق و نیروهای کرد برای مبارزه با تروریست‌ها هماهنگی وجود دارد، از دولت بغداد و کشورهای ترکیه و آمریکا به دلیل حمایتشان در نبرد با داعش تشکر کرد.

زیباری با اشاره به اینکه ورود آمریکا به جنگ با داعش معادلات را تغییر داد،‌ تصریح کرد که نیروهای پیشمرگه طی ساعات آینده به تروریست‌ها حمله خواهند کرد تا مناطقی را که آنها در کنترل خود دارند، پس بگیرند.

وی افزود: طی ساعات آینده نبرد بین نیروهای پیشمرگه کرد و تروریست‌های داعشی شاهد تحولاتی خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت